web analytics

Video – Inbouw KEF CI4100 inbouwluidspreker

Hoe lastig is het om een custom install luidspreker in de muur te bouwen? Nou… dat valt wel mee! Wij bouwen voor u een KEF CI4100 custom install luidspreker in en zetten de camera aan.

De KEF CI4100 THX is een compacte in-wall luidspreker met een geringe inbouwdiepte. Zo maakt KEF het mogelijk om deze in bijna elke omgeving wel in te bouwen. Er zit geen backbox bij, dus houd daar wel rekening mee. Wij hebben de CI4100 in minder dan 30 minuten in weten te bouwen. De tweede ging al sneller. Dus als u handig bent en over het juiste gereedschap bezit, krijgt u deze luidspreker in ongeveer 20 minuten wel netjes in de muur.

De compete review van de KEF CI4100 THX volgt nog.

Video inbouw KEF CI4100 THX inbouw speaker

Gerelateerde berichten

Hegel H590

Interview Anders Ertzeid – Hegel H590

We hoorden nieuws over de nieuwe Hegel H590 op de High End 2018. Daar vertelde Bent ons al wat over dit nieuwe Beest. Nu kunnen we nader kennismaken met deze prachtige versterker. We hebben wat tracks kunnen horen op een setje KEF Blade én we kunnen met Anders Ertzeid praten over de nieuwigheden. Interessant, want […]

Welke luidspreker past bij welke versterker?

We krijgen heel wat lezersvragen op Alpha Audio. Vandaar dat we een nieuwe rubriek hebben gemaakt: lezersvragen. We gaan binnen deze rubriek interessante lezersvragen behandelen op zowel schrift als video. Deze keer: welke luidspreker past bij welke versterker?

2 reacties

Geef een reactie