web analytics

Video – Inbouw KEF CI4100 inbouwluidspreker

Hoe lastig is het om een custom install luidspreker in de muur te bouwen? Nou… dat valt wel mee! Wij bouwen voor u een KEF CI4100 custom install luidspreker in en zetten de camera aan.

De KEF CI4100 THX is een compacte in-wall luidspreker met een geringe inbouwdiepte. Zo maakt KEF het mogelijk om deze in bijna elke omgeving wel in te bouwen. Er zit geen backbox bij, dus houd daar wel rekening mee. Wij hebben de CI4100 in minder dan 30 minuten in weten te bouwen. De tweede ging al sneller. Dus als u handig bent en over het juiste gereedschap bezit, krijgt u deze luidspreker in ongeveer 20 minuten wel netjes in de muur.

De compete review van de KEF CI4100 THX volgt nog.

Video inbouw KEF CI4100 THX inbouw speaker

Gerelateerde berichten

Cursus streaming netwerken – Deel 4

VIDEO ? Streaming media is in rap tempo het hart van film- en muziekliefhebbers aan het winnen. Echter, niet iedereen bezit de kennis om een netwerk aan te leggen en een router en een nas in te stellen. Wij ? in naam van PCM (Personal Computer Magazine) ? zetten in vier delen alles op een […]

Dynaudio

High End Munchen 2018 – Dynaudio

Op de stand van Dynaudio zien we de nieuwe Confidence-series. Een behoorlijke upgrade als we kijken naar de vorige serie. Niet alleen een mooier, strakker uiterlijk, maar ook een nieuwe DDC-technologie om de spreiding van het geluid te optimaliseren. Roland Hoffmann legt alles uit rondom deze nieuwe serie. 

2 reacties

Geef een reactie