web analytics

Video – Inbouw KEF CI4100 inbouwluidspreker

Hoe lastig is het om een custom install luidspreker in de muur te bouwen? Nou… dat valt wel mee! Wij bouwen voor u een KEF CI4100 custom install luidspreker in en zetten de camera aan.

De KEF CI4100 THX is een compacte in-wall luidspreker met een geringe inbouwdiepte. Zo maakt KEF het mogelijk om deze in bijna elke omgeving wel in te bouwen. Er zit geen backbox bij, dus houd daar wel rekening mee. Wij hebben de CI4100 in minder dan 30 minuten in weten te bouwen. De tweede ging al sneller. Dus als u handig bent en over het juiste gereedschap bezit, krijgt u deze luidspreker in ongeveer 20 minuten wel netjes in de muur.

De compete review van de KEF CI4100 THX volgt nog.

Video inbouw KEF CI4100 THX inbouw speaker

Gerelateerde berichten

hegel-bent-holter-sound-engine-hegel

Video Bent Holter – Hegel Sound Engine

Bent Holter heeft tijdens ons bezoek alles uitgelegd over de Hegel Sound Engine. Een analoog chipje dat vervorming drastisch kan drukken. Wij hebben zijn presentatie helemaal vastgelegd op video. Het is even een zit, maar gelooft u ons maar: het is interessante kost!

Sonos Playbase

Video Introductie Sonos Playbase

In februari is Alpha Audio aanwezig geweest bij het introductie-event van de nieuwe Sonos Playbase. Een maand later is de Playbase officieel gelanceerd. Deze nieuwe ‘soundbase’ voor onder de tv is een vrij indrukwekkend stuk techniek. Wij hebben zo veel mogelijk op video vastgelegd. Hierbij een indruk van de binnenkant én de geluidsdemo van Sonos […]

2 reacties

Geef een reactie