web analytics

Video Impressie ISE 2017

Integrated Systems Europe; het is niet direct een naam die bij muziekliefhebbers warme gevoelens zal oproepen. Toch is er veel hifi te zien: de Custom Install kant dan. En wellicht wat interessante streaming oplossingen. Wij zijn met de camera op pad gegaan om een impressie te filmen! 

De Amsterdamse RAI is al enige jaren de plek waar de ISE plaatsvindt en het begint uit te groeien tot een Europese pendant van de CES in Las Vegas. Het is van oorsprong vooral een beurs voor professionals in bedrijfs- en huisinstallaties. En: bedrijfsalarmsystemen, brandmeldinstallties, omroepsystemen voor winkelcentra en megastores, bewegwijzering en beeldschermen in de openbare ruimte. Kortom: pro-spul.

Ook voor consumenten

De ontwikkeling gaat echter ook steeds meer naar de consumentenmarkt. Denk aan home cinema, multiroom, streaming audio. De toekomstige edities van de ISE zullen dan ook steeds meer gericht zijn op de consument en dat kunnen we in de editie 2017 ook zien.

De ISE 2017 is, hoe kan het ook anders, nog groter dan de vorige editie. Er worden 65.000 bezoekers verwacht en er zijn 1.100 bedrijven die een expositie organiseren. Veel te veel om alles te zien. Wij waren er bij en geven u een impressie van een wandeling door Hal 1,2 en 7.  Kijkt u mee?

Video impressie ISE 2017

Gerelateerde berichten

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Toerist

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… iets over een plafond, slaap, audio en een virus. 

Verslag Masterclass Digitaal ? Analoog

Op 16 oktober hebben Menno van der Veen en Guido Tent een masterclass georganiseerd rondom digitale en analoge circuits. Erg interessant voor de (gevorderde) zelfbouwers, of gewoon mensen die meer inzicht wensen in hoe hifi-apparatuur apparatuur werk, of  hoe een bepaalde klankkleur nu tot stand komt. Alpha Audio heeft ook plaatsgenomen in de schoolbanken en […]

4 reacties

  1. “nog groter dan de vorige editie”
    Na de video gezien te hebben lijkt dat wel een probleem geweest te zijn, maar goed je was er en wij hebben er ook wat van mee gekregen.
    ;-)

    1. Beste Wilco, om je een indruk te geven van de omvang: alle 14 hallen van de RAI waren voor de ISE afgehuurd. Zoiets is zelfs voor de RAI uitzonderlijk.

      Gelukkig heeft ISE de hallen thematisch geordend. Wij waren in de hallen 1 t/m 7, waar audio en ‘residential solutions’ centraal staan. De hallen met digital signage, smart building, unified communications en de Drone Zone hebben we, hoe interessant ook, overgeslagen…

Geef een reactie