Video Impressie ISE 2017

Integrated Systems Europe; het is niet direct een naam die bij muziekliefhebbers warme gevoelens zal oproepen. Toch is er veel hifi te zien: de Custom Install kant dan. En wellicht wat interessante streaming oplossingen. Wij zijn met de camera op pad gegaan om een impressie te filmen! 

De Amsterdamse RAI is al enige jaren de plek waar de ISE plaatsvindt en het begint uit te groeien tot een Europese pendant van de CES in Las Vegas. Het is van oorsprong vooral een beurs voor professionals in bedrijfs- en huisinstallaties. En: bedrijfsalarmsystemen, brandmeldinstallties, omroepsystemen voor winkelcentra en megastores, bewegwijzering en beeldschermen in de openbare ruimte. Kortom: pro-spul.

Ook voor consumenten

De ontwikkeling gaat echter ook steeds meer naar de consumentenmarkt. Denk aan home cinema, multiroom, streaming audio. De toekomstige edities van de ISE zullen dan ook steeds meer gericht zijn op de consument en dat kunnen we in de editie 2017 ook zien.

De ISE 2017 is, hoe kan het ook anders, nog groter dan de vorige editie. Er worden 65.000 bezoekers verwacht en er zijn 1.100 bedrijven die een expositie organiseren. Veel te veel om alles te zien. Wij waren er bij en geven u een impressie van een wandeling door Hal 1,2 en 7.  Kijkt u mee?

Video impressie ISE 2017

Gerelateerde berichten

USB kabel test

High end USB: ja of nee?

Het blijft een ‘hot topic’: kabeltjes. En zeker usb en ethernet. Of digitale kabels in het algemeen. Het blijft ook redacteur in kwestie bezig houden: kunnen usb- en ethernetkabels écht een hoorbaar verschil realiseren in een audio-keten? We gingen naar de Wisseloord-studio’s voor een test van usb-kabels.   

RusselK

High End Munchen 2016 – Russel K

We zijn met het Alpha Team op High End Munchen. Daar zien we ongelooflijk veel nieuwe spullen. Waaronder een nieuwe vloerstaander van Russel K. We vragen eens wat details op bij Russell Kauffman! 

Bowers North Sea Jazz-3

Sfeerverslagje North Sea Jazz

Afgelopen weekend werd de 40e editie van North Sea Jazz gevierd in Rotterdam. Er waren veel artiesten uitgenodigd die er ook in 1975 bij waren. Dat was een mooi feestje, vooral omdat deze zogenaamde oude garde geenszins wenste onder te doen voor de jongere. Integendeel zelfs; sommigen speelden met evenveel energie als toen ze zelf […]

4 reacties

  1. “nog groter dan de vorige editie”
    Na de video gezien te hebben lijkt dat wel een probleem geweest te zijn, maar goed je was er en wij hebben er ook wat van mee gekregen.
    ;-)

    1. Beste Wilco, om je een indruk te geven van de omvang: alle 14 hallen van de RAI waren voor de ISE afgehuurd. Zoiets is zelfs voor de RAI uitzonderlijk.

      Gelukkig heeft ISE de hallen thematisch geordend. Wij waren in de hallen 1 t/m 7, waar audio en ‘residential solutions’ centraal staan. De hallen met digital signage, smart building, unified communications en de Drone Zone hebben we, hoe interessant ook, overgeslagen…

Geef een reactie