Video Impressie ISE 2017

Integrated Systems Europe; het is niet direct een naam die bij muziekliefhebbers warme gevoelens zal oproepen. Toch is er veel hifi te zien: de Custom Install kant dan. En wellicht wat interessante streaming oplossingen. Wij zijn met de camera op pad gegaan om een impressie te filmen! 

De Amsterdamse RAI is al enige jaren de plek waar de ISE plaatsvindt en het begint uit te groeien tot een Europese pendant van de CES in Las Vegas. Het is van oorsprong vooral een beurs voor professionals in bedrijfs- en huisinstallaties. En: bedrijfsalarmsystemen, brandmeldinstallties, omroepsystemen voor winkelcentra en megastores, bewegwijzering en beeldschermen in de openbare ruimte. Kortom: pro-spul.

Ook voor consumenten

De ontwikkeling gaat echter ook steeds meer naar de consumentenmarkt. Denk aan home cinema, multiroom, streaming audio. De toekomstige edities van de ISE zullen dan ook steeds meer gericht zijn op de consument en dat kunnen we in de editie 2017 ook zien.

De ISE 2017 is, hoe kan het ook anders, nog groter dan de vorige editie. Er worden 65.000 bezoekers verwacht en er zijn 1.100 bedrijven die een expositie organiseren. Veel te veel om alles te zien. Wij waren er bij en geven u een impressie van een wandeling door Hal 1,2 en 7.  Kijkt u mee?

Video impressie ISE 2017

4 reacties

 1. “nog groter dan de vorige editie”
  Na de video gezien te hebben lijkt dat wel een probleem geweest te zijn, maar goed je was er en wij hebben er ook wat van mee gekregen.
  😉

  1. Er komen nog meer video’s. Punt is: ik – Jaap – was in Boston bij Sonos (verslag volgt nog) dus ik kon niet meehelpen. En ja: in je eentje is ISE wat groot. :-). Maar leuk en fijn dat Yung er was toch?

  2. Beste Wilco, om je een indruk te geven van de omvang: alle 14 hallen van de RAI waren voor de ISE afgehuurd. Zoiets is zelfs voor de RAI uitzonderlijk.

   Gelukkig heeft ISE de hallen thematisch geordend. Wij waren in de hallen 1 t/m 7, waar audio en ‘residential solutions’ centraal staan. De hallen met digital signage, smart building, unified communications en de Drone Zone hebben we, hoe interessant ook, overgeslagen…

Geef een antwoord