web analytics

Video Final Audio Design Pandora Hope VI

Final Audio Hope VI

De hoofdtelefoon-markt groeit hard: heel hard. En het lijkt zijn verzadigingspunt wel te bereiken. Zeker in het instap- en middensegment. FInal Audio kenden wij nog niet, maar het is een speler die al een tijdje meedoet. Zeker in Azië. En aan instappers lijkt dit merkt niet te doen. 700 dollar is speelgoed en wisselgeld voor deze high-end fabrikant. Wij bekijken de Final Audio Pandora Hope VI. Een model van… 700 dollar. En dat betekent vaak dat het 700 euro aan deze kant van de Oceaan gaat kosten. 

De video van de Final Audio Design Pandora Hope VI

Specificaties Final Audio Design Pandora Hope VI

Behuizing: stainless steel

Units: 50mm dynamische driver + Balanced Armature driver

SPL: 105 dB

Weerstand: 8 Ohm

Kabel: 1,5 meter

Gewicht: 480 gram

Prijs: 699 dollar

Meer info: website Final Audio

Gerelateerde berichten

Stassen Hifi Palazzo Show

Verslag Stassen Show 2015

Ter viering van het zestigjarig bestaan, heeft Stassen een grootse show georganiseerd in het Palazzo luisterkasteel. Een prachtig pand wat onlangs compleet is gerestaureerd en is voorzien van de nodige, degelijke luisterruimtes. Natuurlijk kan Alpha Audio geen feestje voorbij laten gaan! Op naar Limburg. 

Tijd voor Tentlink

Een huwelijk tussen Maarssen en Tokyo. Nederland en Japan verbonden met een permanente link om de samenwerking te optimaliseren. Idealistisch? Nee: realistisch, want deze modificatie van Tentlabs brengt een permanente verbintenis tot stand tussen de twee hoofdrolspelers in deze serie. Een Teac vrds-10 en een nieuwe aanwinst in het systeem: een Van Medevoort DA333 d/a-converter.

Geef een reactie