web analytics

Video Final Audio Design Pandora Hope VI

Final Audio Hope VI

De hoofdtelefoon-markt groeit hard: heel hard. En het lijkt zijn verzadigingspunt wel te bereiken. Zeker in het instap- en middensegment. FInal Audio kenden wij nog niet, maar het is een speler die al een tijdje meedoet. Zeker in Azië. En aan instappers lijkt dit merkt niet te doen. 700 dollar is speelgoed en wisselgeld voor deze high-end fabrikant. Wij bekijken de Final Audio Pandora Hope VI. Een model van… 700 dollar. En dat betekent vaak dat het 700 euro aan deze kant van de Oceaan gaat kosten. 

De video van de Final Audio Design Pandora Hope VI

Specificaties Final Audio Design Pandora Hope VI

Behuizing: stainless steel

Units: 50mm dynamische driver + Balanced Armature driver

SPL: 105 dB

Weerstand: 8 Ohm

Kabel: 1,5 meter

Gewicht: 480 gram

Prijs: 699 dollar

Meer info: website Final Audio

Gerelateerde berichten

loudness

De loudness-oorlog

Waarom zijn er maar zo ontzettend weinig cd’s die goed klinken? CD was toch zo veel beter dan lp? Nu lijkt alles even hard gemixt:  platgemixt. En dat terwijl ‘vroeger’ de stemmen glansden en instrumenten hun eigen plek in het geheel meekregen vanuit de studio. Hoe  zit dat nou?

Fabrieksbezoek Raidho Scansonic

Denen maken al jaren prachtige hifi. Sterker nog: het is een echt hifi en high-end audio land. Ga maar na: Dynaudio, Scan Speak, Jamo, DALI, Lyngdorf, Bang & Olufsen en ga zo maar door. Raidho is sinds 2002 ook bezig met het fabriceren van prachtige high-end luidsprekers. En sinds een paar jaar hoort daar ook […]

Geef een reactie