web analytics

Video Final Audio Design Pandora Hope VI

Final Audio Hope VI

De hoofdtelefoon-markt groeit hard: heel hard. En het lijkt zijn verzadigingspunt wel te bereiken. Zeker in het instap- en middensegment. FInal Audio kenden wij nog niet, maar het is een speler die al een tijdje meedoet. Zeker in Azië. En aan instappers lijkt dit merkt niet te doen. 700 dollar is speelgoed en wisselgeld voor deze high-end fabrikant. Wij bekijken de Final Audio Pandora Hope VI. Een model van… 700 dollar. En dat betekent vaak dat het 700 euro aan deze kant van de Oceaan gaat kosten. 

De video van de Final Audio Design Pandora Hope VI

Specificaties Final Audio Design Pandora Hope VI

Behuizing: stainless steel

Units: 50mm dynamische driver + Balanced Armature driver

SPL: 105 dB

Weerstand: 8 Ohm

Kabel: 1,5 meter

Gewicht: 480 gram

Prijs: 699 dollar

Meer info: website Final Audio

Gerelateerde berichten

Het gros van de audiowinkels moet drastisch veranderen

Stel je voor: u loopt een autodealer binnen om een nieuwe auto aan te schaffen. U bent er helemaal klaar voor. Maar dan begint de verkoper talloze vragen te stellen over wat voor soorten asfalt u gaat verkennen, soorten banden, compounds van rubber, lakpantsers met speciale uv-coatings, radiatorcapaciteit, samenstellingen van brandstof en potentiële injectievervuiling… Hmmm… […]

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Plafond dienst

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… iets over een plafond, slaap, audio en een virus. 

Geef een reactie