Video Dirac Live room correction software

Dirac Live Room Correction Suite

VIDEO – We hebben van homestudio een trail versie en introductie van Dirac Live room correction software gekregen. Erg interessante software voor wie graag op een betaalbare manier akoestisch verantwoord bezig wil zijn. We hebben de installatie en werking van de software op video vastgelegd.

Bekijk hier de video van Dirac Live

Dirac Live Room Correction software kost 650 euro en is onder meer hier verkrijgbaar.

 

Gerelateerde berichten

Art Speak modificatie condensator ingang

Art Speak modificatie vM PA333

Wat al erg mooi is, kan vaak nog mooier. The sky is the limit in de hifi en high-end wereld. Wij stappen met onze – al gemodificeerde – Van Medevoort PA333’s bij Louis Raatjes van Art Speak binnen. Hij pakt ze aan voor ons.

Synology_DS1512plus

Videobespreking Synology DS1512+

VIDEO – We bespreken maar al te vaak streaming producten. Echter: we hebben het zelden over de nas. En dat is toch het ‘hart’ van het netwerk (eigenlijk is dat de router, maar dat is niet zo spannend). Vandaag kijken we eens naar één van de grootste merken: Synology. En we pakken meteen één van […]

Chris Russell - Bryston

Interview met Chris Russell, CEO Bryston Ltd.

Rond de kerstdagen van 2016 worden we onverwacht benaderd door Bryston importeur Mafico. Christopher Russell, de CEO van Bryston, heeft een korte vakantie in Europa gepland en doet hierbij ook Nederland aan. Of we hem in persoon zouden willen ontmoeten voor een interview bij Bryston importeur Mafico in Bergschenhoek.

Geef een reactie