Video Dirac Live room correction software

Dirac Live Room Correction Suite

VIDEO – We hebben van homestudio een trail versie en introductie van Dirac Live room correction software gekregen. Erg interessante software voor wie graag op een betaalbare manier akoestisch verantwoord bezig wil zijn. We hebben de installatie en werking van de software op video vastgelegd.

Bekijk hier de video van Dirac Live

Dirac Live Room Correction software kost 650 euro en is onder meer hier verkrijgbaar.

 

Gerelateerde berichten

Een mediaplayer: ja of nee?

Wie weleens een elektronicawinkel binnenstapt, heeft ze vast zien staan in de rekken: mediaplayers. Kleine kastjes met achterop talloze aansluitingen, zoals hdmi, coaxiale uitgangen, lan-aansluitingen, wifi, et cetera. Wat zijn he nu voor spelers? Wat kan je er mee? En heb je ze nu echt nodig? Wij zetten de overeenkomsten, voor- en nadelen op een […]

Tijd voor Tentlink

Een huwelijk tussen Maarssen en Tokyo. Nederland en Japan verbonden met een permanente link om de samenwerking te optimaliseren. Idealistisch? Nee: realistisch, want deze modificatie van Tentlabs brengt een permanente verbintenis tot stand tussen de twee hoofdrolspelers in deze serie. Een Teac vrds-10 en een nieuwe aanwinst in het systeem: een Van Medevoort DA333 d/a-converter.

IFA 2013 Alpha Audio

IFA 2013 – Dag 2

ACHTERGROND – De tweede dag zit er al weer op. De wallen beginnen zich al licht te tekenen: wat is IFA toch groot! Maar ook vandaag was er weer veel te zien. We hebben de leukste, beste en mooiste foto’s weer geselecteerd. Kijkt u maar mee!

Geef een reactie