Video Bowers & Wilkins P5 Series 2 en T7

Bowers Wilkins T7

Alpha Audio heeft van Bowers & Wilkins de nieuwe P5 hoofdtelefoon en T7 bluetooth-speaker binnen gekregen. Twee juweeltjes om te zien. We bekijken ze alvast op en leggen het vast op video. 

Bowers P5 Series 2 en T7

De nieuwe P5 lijkt als twee druppels water op de oude. Het verschil zit onder het lederen kussentje. Bowers & Wilkins heeft namelijk de unit opnieuw ontworpen om een eerlijker en opener klankbeeld te realiseren. Of dat gelukt is, moeten we nog bepalen. De review vindt u snel op Alpha Audio!

Over de T7: fans zullen wel denken: “Een bluetooth-speaker?”. Jazeker. En met een logische reden: er is behoefte aan. En waarom het niet gewoon goed doen? Dat kunnen we alleen maar toejuichen natuurlijk. Want laten we ook even eerlijk zijn: we willen allemaal ook gemak. En een fijne bluetooth-speaker kan een waardevolle aanvulling zijn op vakantie!

De video van de P5 Series 2 en T7

Gerelateerde berichten

Kasteel Nederhemert - Nederland - Nederhemert

Tentlabs show in Kasteel Nederhemert

Het weer is mooi, de locatie is prachtig, het eten is heerlijk, de kunst is diepzinnig en de muziek… heerlijk in balans en super los. Tentlabs heeft een tweetal primeurs staan in het prachtige Kasteel Nederhemert in Noord Brabant. En wij zijn er als eerste bij! 

Infinity Kappa 6.2a

Mijn eerste hifi-moment

OPINIE – Ik weet het nog goed: mijn eerste échte hifi-moment. Kippenvel. Open mond. Verbazing. Emotie. Gegrift in mijn geheugen. Weet u het nog?

Stax SRM 009

Van Hi Fi naar My Fi

OPINIE – Op audiobeurzen zie je ze nog steeds staan: menshoge (en ?brede) speakers, enorme monoblokken eindversterkers en kabels die meer aan tuinslangen doen denken.

Geef een reactie