web analytics

Video Bowers & Wilkins P5 Series 2 en T7

Bowers Wilkins T7

Alpha Audio heeft van Bowers & Wilkins de nieuwe P5 hoofdtelefoon en T7 bluetooth-speaker binnen gekregen. Twee juweeltjes om te zien. We bekijken ze alvast op en leggen het vast op video. 

Bowers P5 Series 2 en T7

De nieuwe P5 lijkt als twee druppels water op de oude. Het verschil zit onder het lederen kussentje. Bowers & Wilkins heeft namelijk de unit opnieuw ontworpen om een eerlijker en opener klankbeeld te realiseren. Of dat gelukt is, moeten we nog bepalen. De review vindt u snel op Alpha Audio!

Over de T7: fans zullen wel denken: “Een bluetooth-speaker?”. Jazeker. En met een logische reden: er is behoefte aan. En waarom het niet gewoon goed doen? Dat kunnen we alleen maar toejuichen natuurlijk. Want laten we ook even eerlijk zijn: we willen allemaal ook gemak. En een fijne bluetooth-speaker kan een waardevolle aanvulling zijn op vakantie!

De video van de P5 Series 2 en T7

Gerelateerde berichten

Grimm MU-1

Interview Eelco Grimm – Grimm Audio MU-1

Vorig jaar stond een prototype op de High End Munchen. In 2019 hebben we hem horen spelen. Nu is hij dan eindelijk beschikbaar. Volgens Eelco Grimm is het het grootste project waar Grimm aan heeft gewerkt. Groter dan de LS1. De ‘boosdoener’: software. Wat is er dan zo bijzonder? Is de MU-1 meer dan gewoon […]

Synology DS415play

Bespreking Synology DS415play

Alpha Audio bekijkt de nieuwe Synology DS415play. Een NAS met speciale transcoderingseigenschappen. Net als bij de DS214play die we al eerder hebben bekeken. Na een klein jaartje zien we dat Synology nog niet alles op orde heeft als het aankomt op de speciale transcoderingsopties. Bekijk de video! 

Geef een reactie