web analytics

Video Bowers & Wilkins P5 Series 2 en T7

Bowers Wilkins T7

Alpha Audio heeft van Bowers & Wilkins de nieuwe P5 hoofdtelefoon en T7 bluetooth-speaker binnen gekregen. Twee juweeltjes om te zien. We bekijken ze alvast op en leggen het vast op video. 

Bowers P5 Series 2 en T7

De nieuwe P5 lijkt als twee druppels water op de oude. Het verschil zit onder het lederen kussentje. Bowers & Wilkins heeft namelijk de unit opnieuw ontworpen om een eerlijker en opener klankbeeld te realiseren. Of dat gelukt is, moeten we nog bepalen. De review vindt u snel op Alpha Audio!

Over de T7: fans zullen wel denken: “Een bluetooth-speaker?”. Jazeker. En met een logische reden: er is behoefte aan. En waarom het niet gewoon goed doen? Dat kunnen we alleen maar toejuichen natuurlijk. Want laten we ook even eerlijk zijn: we willen allemaal ook gemak. En een fijne bluetooth-speaker kan een waardevolle aanvulling zijn op vakantie!

De video van de P5 Series 2 en T7

Gerelateerde berichten

Mooie golven bij Mansberg

Een luidspreker met de naam: The Sinus. Origineel? Ja, eigenlijk wel, want we hebben het nog niet vaak gezien. Wat echter nog veel origineler is, is de vormgeving, aanpak en filosofie van Mansberg. Om over de ‘sound’ maar te zwijgen.

Geef een reactie