web analytics

Verslag Xfi 2019

Xfi 2019

Head Fi en conclusie

HeadFi op Xfi

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een HeadFi sectie te vinden. Met prachtige producten van Noble, IFI, Meze, Hifiman, Viva en nog veel meer. HeadFi is en blijft een apart verhaal. Wij vinden het zonder meer interessant, aangezien met een goede head-fi set een enorm hoog niveau haalbaar is voor minder geld. Wie nog huiverig is… proberen!

Afrondend

We hebben natuurlijk niet alles kunnen beluisteren of kunnen beoordelen… dat gaat gewoon niet. Maar we hebben ons best gedaan om elke stand te bekijken en foto’s te maken. Alle foto’s ziet u op de volgende pagina.

U zult gelezen hebben dat we veel goede demo’s hebben gehoord. En wellicht lijkt het alsof we aan de drugs hebben gezeten… Maar feit is: dit jaar waren de demo’s gewoon beter. Er werd minder hard gedraaid, kamers waren beter behandeld en wellicht is er meer aandacht geschonken aan de opstellingen. Wij vinden het een goede ontwikkeling. Want feit is: als alles beter klinkt, zijn mensen sneller overtuigd.

Complimenten aan de deelnemers! XFi 2019 is Alpha Approved!

Gerelateerde berichten

Experienzzz audiobeurs 2014

Fotoverslag Experienzzz beurs 2014

Head Fi en conclusie InhoudVandaag begint de Experienzzz beurs (onderdeel van de Woonbeurs) in de RAI in Amsterdam. Wij hebben vluchtig al wat foto’s kunnen maken gisteravond tijdens een besloten meeting. Hierbij een kleine indruk van wat u daar kunt verwachten! 

3 reacties

  1. Mooi compact verslag heren! Ben het met jullie eindconclusie(s) eens.
    Ook een buitenlands verslag gelezen (Hifi-Pig) waarin men zegt onder de indruk te zijn van deze X-Fi. Leuk om te lezen!

    Traditiegetrouw besteden jullie geen aandacht aan Chord Electronics. Daar stond (naast spullen van Innuos en ATC) de indrukwekkende nieuwe Ultima 2 te spelen. Was voor mij erg leuk daar ik deze monoblokken over een maand of zo in huis hoop te hebben.

Geef een reactie