web analytics

Verslag Xfi 2019

Xfi 2019

Head Fi en conclusie

HeadFi op Xfi

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een HeadFi sectie te vinden. Met prachtige producten van Noble, IFI, Meze, Hifiman, Viva en nog veel meer. HeadFi is en blijft een apart verhaal. Wij vinden het zonder meer interessant, aangezien met een goede head-fi set een enorm hoog niveau haalbaar is voor minder geld. Wie nog huiverig is… proberen!

Afrondend

We hebben natuurlijk niet alles kunnen beluisteren of kunnen beoordelen… dat gaat gewoon niet. Maar we hebben ons best gedaan om elke stand te bekijken en foto’s te maken. Alle foto’s ziet u op de volgende pagina.

U zult gelezen hebben dat we veel goede demo’s hebben gehoord. En wellicht lijkt het alsof we aan de drugs hebben gezeten… Maar feit is: dit jaar waren de demo’s gewoon beter. Er werd minder hard gedraaid, kamers waren beter behandeld en wellicht is er meer aandacht geschonken aan de opstellingen. Wij vinden het een goede ontwikkeling. Want feit is: als alles beter klinkt, zijn mensen sneller overtuigd.

Complimenten aan de deelnemers! XFi 2019 is Alpha Approved!

Gerelateerde berichten

Buma Stemra Thuiskopie heffing

Thuiskopieheffing omhoog?

Head Fi en conclusie Inhoud 1. Inleiding2. Deel 2 verslag Xfi3. Deel 3 verslag Xfi 4. Head Fi en conclusie5. Extra foto’s Xfi 2019ReactiesNIEUWS – Vanaf 1 januari worden mobiele muziekapparaten, pc’s, tablets en zelfs smartphones duurder. Dat is het gevolg van de thuiskopieheffing die per 1 januari 2013 ingaat. Reken op ongeveer 2,50 of […]

Audi-Rs4-Cabriolet-Strand

Achtergrondruis

Head Fi en conclusie Inhoud 1. Inleiding2. Deel 2 verslag Xfi3. Deel 3 verslag Xfi 4. Head Fi en conclusie5. Extra foto’s Xfi 2019ReactiesOPINIE – Het is zomer en het is warm… Dat heeft een vreemd effect op mij als het aan komt op muziek luisteren. Ik heb namelijk helemaal geen zin om nu in […]

3 reacties

  1. Mooi compact verslag heren! Ben het met jullie eindconclusie(s) eens.
    Ook een buitenlands verslag gelezen (Hifi-Pig) waarin men zegt onder de indruk te zijn van deze X-Fi. Leuk om te lezen!

    Traditiegetrouw besteden jullie geen aandacht aan Chord Electronics. Daar stond (naast spullen van Innuos en ATC) de indrukwekkende nieuwe Ultima 2 te spelen. Was voor mij erg leuk daar ik deze monoblokken over een maand of zo in huis hoop te hebben.

Geef een reactie