web analytics

Verslag Headphone Heaven 2017

Headphone Heaven 2017

Meze, Mr Speakers, Mytek en Meridian

Meze op Headphone Heaven

Meridian op Headphone Heaven

MrSpeakers op Headphone Heaven

Mytek op Headphone Heaven

Gerelateerde berichten

iEAR 2019 – DuneBlue – Hifiman

Meze, Mr Speakers, Mytek en Meridian Inhoud 1. Inleiding2. Bowers, Colab, Dune Blue en Etymotic3. Meze, Mr Speakers, Mytek en Meridian4. Sbooster en Studio Alkmaar5. Shure, Sennheiser en Terrason6. Fotogallerij Headphone HeavenReactiesWe stappen de stand van DuneBlue op en zien daar een Hifiman met bluetooth. We vragen Michael Wongso om meer uitleg! Terug naar: Inleiding

Stax SRM 009

Van Hi Fi naar My Fi

Meze, Mr Speakers, Mytek en Meridian Inhoud 1. Inleiding2. Bowers, Colab, Dune Blue en Etymotic3. Meze, Mr Speakers, Mytek en Meridian4. Sbooster en Studio Alkmaar5. Shure, Sennheiser en Terrason6. Fotogallerij Headphone HeavenReactiesOPINIE – Op audiobeurzen zie je ze nog steeds staan: menshoge (en ?brede) speakers, enorme monoblokken eindversterkers en kabels die meer aan tuinslangen doen […]

18 reacties

  1. Inderdaad lekker lopen smullen daar, mooie producten, wie wordt daar niet vrolijk van? Toch moet ik zeggen dat het mij teveel lawaai was om goed/kritisch te luisteren, en da’s jammer. Wellicht was dat ook niet de opzet, maar zo komen producten met 3(of 4) nulletjes natuurlijk niet tot z’n recht. Nog een dingetje over die Meridian Prime, Er werd mij verteld dattie nieuw is, en dat vertel je ook in je verslag. Echter op google kom ik al recensies tegen van eind 2013. Hoe zit dat? (Amateuristische stand van zo’n merk trouwens, niet om negatief te doen maar iets met puntjes en i) Iig wel tot volgende keer;)

  2. Mooie impressies van Headphone Heaven Jaap! Nieuwsgierig naar de Meridian Prime. Vermeldenswaardig is dat de DAC MQA ondersteunt en daarmee wellicht een mooie tussenoplossing vormt voor de combinatie Meridian Explorer 2/iFi micro iUSB 3.0 met Gemini Dual Headed USB cable en de voor mij onbetaalbare (€15K) Meridian Ultra DAC. Benieuwd wat de optionele Prime PSU toevoegt. Een vergelijking met de BOTW P&P ECO 12 V van S Booster kan uitwijzen of het prijsverschil het fraaiere uiterlijk van de duurdere Prime PSU rechtvaardigt. Sluit m.i. mooi aan op eerdere Alpha Audio Reviews uit de pre- MQA periode.

  3. Ik vond het een geslaagd event, en een mooie promotie voor personal audio. Veel mooie dingen gezien en gehoord. De Senheisser Orpheus H-1 even beluisterd, absurd mooi en absurd duur hahaha. Ook de buizenkoptelefoonversterker van Woo Audio beluisterd met de Kennerton Odin Planar koptelefoon, prachtig en ook de Audio Valve huizenversterkers, ook prachtig, En heel veel prachtige koptelefoons waaronder Senheisser, Audeze,etc. Was een mooie dag!!

  4. Volgens mij maakt bowers de laatste alleen nog topkwaliteit. Zowel op bouw als klank. Echt een merk die meer en meer harten aan het veroveren is. En terecht. Wat ik hoor en wat ik lees is allemaal top. En door hun schaal kunnen ze de prijs meestal behoorlijk houden.

Geef een reactie