Verslag Alkmaar Audio Show 2017

KR Audio

En verder...?

Inhoud

We hebben verder natuurlijk nog wat spullen van KR Audio gezien. Een wereldprimeur zelfs: de VA25. Toch leuk dat dit op een Show in Alkmaar kan!

Daarnaast heeft Helios de nieuwe Benchmark DAC3 meegenomen en een paar prachtige ATC-speakers. We gaan beide binnenkort aan de tand voelen. We zijn razend benieuwd naar deze nieuwe spullen met studio-roots. Bryston speelt uiteraard met de Cubed-serie en de streamer met dac. Die kennen we al… maar dat neemt niet weg dat het lekker speelt.

Roon

Collega Hans Beekhuyzen heeft op de Alkmaar Show een degelijke lezing gehouden over de Roon software. Hij kent als geen ander deze software en kan dus prima uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van het pakket. Niet gek dus dat de stoelen snel vulden rond een uurtje of 13:00. Helaas hebben wij niet de hele lezing kunnen bijwonen…

Video Audio Show Alkmaar

Gerelateerde berichten

moscow show

Bij gadgetshow MoSCoW aan tafel

En verder…? InhoudVIDEO – Eens in de zoveel tijd nodigt gadgetshow MoSCow (van Sander van der Heide (@sandertje)) Alpha Audio uit om wat mooie hifi-gadgets te bespreken. Deze keer nemen we de Meridian Explorer mee. 

Verslag AZ Show 2015

En verder…? InhoudNatuurlijk is ook dit jaar de AZ Show weer van de partij geweest. En ook dit jaar weer met geweldige merken en prachtige opstellingen. Denk aan Pass Labs, Primare, Devialet, Russel K, Sennheiser of bijvoorbeeld Modwright. Kortom: een must-see voor de liefhebbers. Alpha Audio is met de camera over de beurs gevlogen. Dus […]

3 reacties

  1. Leuke review Kleppie. Je hebt meer beschreven dan ik die dag heb gezien.
   Je slotconclusie is een belangrijke, er moet iets anders gedaan worden om een jonger en vrouwelijker publiek te krijgen.
   Meer accent in de reclame vooraf op streamers, koptelefoons draaitafels en actieve luidsprekers en op plaatsen waar jonger publiek kijkt?

 1. Mijn complimenten naar de organisatie. Zelfs het parkeren was gratis.

  Leuke lezingen gevolgd van o.a. Leo de Klerk en Hans Beekhuyzen. Het was gezellig druk maar er kon in alle gemak geluisterd worden. Geen hinderlijk geklets om me heen dit keer.

  En natuurlijk allerlei (voor mij althans) nieuws gezien zoals in dit artikel van A-A ook genoemd.

  Gr. Paul

Geef een reactie