Tutorial Kodi 15 met Popcorn Time

Kodi is een geweldig mediapakket. En het is nog gratis ook! Kijk… daar houden we van. Wat nog mooier is: het is een uitbreidbaar pakket. Met zogenaamde add-ons kunt u allerhande extenties toevoegen. Denk aan Uitzending Gemist. Of Tidal. Of sinds kort… Popcorn Time. 

We beginnen even met een disclaimer: Popcorn Time is niet legaal. We gaan u niet zeggen dat u het moet gebruiken. We laten alleen zien dat het mogelijk is en hoe het moet.

Kodi 15

Kodi is een gratis mediapakket voor alle platforms. Denk aan: Windows, Linux, Android, Rasberry, Mac… etc. Er komt zeer waarschijnlijk zelfs een versie voor iOS. Goed nieuws natuurlijk!

Het prettige aan Kodi is dat het niet heel lastig is om in te stellen en dat het zeer goed uitbreidbaar is. Er zijn talloze add-ons vanuit de ‘repository’ van Kodi zelf, maar ook ‘third party’ repository’s. Dat zijn een soort vergaarbakken waarin ontwikkelaars hun programma’s kunnen aanbieden.

Kodi heeft er dus zelf eentje waar eigenlijk alles wel in te vinden is. Denk aan programma’s voor: ondertitelingen, uitzending gemist, Southpark series, DTM-tv, Game Kings, Tidal, Spotify (werkte nog niet lekker), Qobuz, ga zo maar door. Het loont dus zeker de moeite om daar even doorheen te gaan.

Popcorn Time

Een ontdekking die we laatst deden, is een Kodi add-on voor Popcorn Time. Een soort torrent-streaming service voor films. Het werkt als een idioot. Gewoon zoeken of browsen en op enter drukken.

Het installeren laten we zien in de video. U kunt de repository-toevoeging voor Popcorn Time alvast hier downloaden. 

Video Kodi 15 met Popcorn Time

Gerelateerde berichten

wifi-accesspoints

Hoe krijg je wifi stabiel en snel?

Wifi is bijzonder handig. Je hoeft geen draadjes te trekken, maar er is wel data overdracht. En met de komst van wifi N en wifi AC zijn de snelheden ook nog zeer acceptabel. Maar ja: in heel veel gevallen is wifi toch niet helemaal lekker. De dekking is niet goed en er zijn zo nu […]

Netgear ReadyNAS

Welk merk NAS?

Er zijn heel wat merken NAS op de markt. Synology heeft inmiddels een sterke naam opgebouwd. Qnap volgt, Netgear staat ook in heel wat winkelrekken en we mogen Western Digital natuurlijk ook niet vergeten. Of Asustor, Thecus… LaCie… U begrijpt het al: keuzestress. We gaan u helpen met een stappenplan. 

2 reacties

Geef een reactie