web analytics

Tutorial Kodi 15 met Popcorn Time

Kodi is een geweldig mediapakket. En het is nog gratis ook! Kijk… daar houden we van. Wat nog mooier is: het is een uitbreidbaar pakket. Met zogenaamde add-ons kunt u allerhande extenties toevoegen. Denk aan Uitzending Gemist. Of Tidal. Of sinds kort… Popcorn Time. 

We beginnen even met een disclaimer: Popcorn Time is niet legaal. We gaan u niet zeggen dat u het moet gebruiken. We laten alleen zien dat het mogelijk is en hoe het moet.

Kodi 15

Kodi is een gratis mediapakket voor alle platforms. Denk aan: Windows, Linux, Android, Rasberry, Mac… etc. Er komt zeer waarschijnlijk zelfs een versie voor iOS. Goed nieuws natuurlijk!

Het prettige aan Kodi is dat het niet heel lastig is om in te stellen en dat het zeer goed uitbreidbaar is. Er zijn talloze add-ons vanuit de ‘repository’ van Kodi zelf, maar ook ‘third party’ repository’s. Dat zijn een soort vergaarbakken waarin ontwikkelaars hun programma’s kunnen aanbieden.

Kodi heeft er dus zelf eentje waar eigenlijk alles wel in te vinden is. Denk aan programma’s voor: ondertitelingen, uitzending gemist, Southpark series, DTM-tv, Game Kings, Tidal, Spotify (werkte nog niet lekker), Qobuz, ga zo maar door. Het loont dus zeker de moeite om daar even doorheen te gaan.

Popcorn Time

Een ontdekking die we laatst deden, is een Kodi add-on voor Popcorn Time. Een soort torrent-streaming service voor films. Het werkt als een idioot. Gewoon zoeken of browsen en op enter drukken.

Het installeren laten we zien in de video. U kunt de repository-toevoeging voor Popcorn Time alvast hier downloaden. 

Video Kodi 15 met Popcorn Time

Gerelateerde berichten

PCM omzetting

Bitstream versus lpcm

Wie een blu-ray speler bezit – of wellicht een game-console – zal weleens bij de geluidsopties de keuze hebben gehad tussen lpcm en bitstream. Niet iedereen zal weten wat het verschil is. En wat de voor- en nadelen van deze manier van uitsturen zijn. Wij duiken in de whitepapers en zetten het voor u op […]

wifi-mythe

Vijf Wifi Mythes uitgelegd

Er wordt veel gezegd over wifi. En er wordt veel door fabrikanten beweerd. Denk aan heel hoge snelheden. Of meer gain en vermogen. Maar hoe zit het nu écht? Helpt het om 1 watt in de wifi-radio te pompen? En kloppen die snelheden op de doos? We leggen het voor u uit. 

2 reacties

Geef een reactie