web analytics

Top 10 productrecensies in 2011

Bezoekersaantallen Alpha Audio

Jaap verwees in de Alpha Audio kerst- en eindejaarsgroet al naar de enorme groei die Alpha Audio momenteel doormaakt als het aankomt op bezoekersaantallen. Hopelijk kan die alsmaar stijgende lijn zich ook in 2012 verder voortzetten.

Bezoekersaantallen Alpha Audio
2011: een succesvol jaar voor Alpha Audio.

Hoofddoel 2012
Maar ons belangrijkste doel voor het komende jaar blijft natuurlijk om u zo goed mogelijk te informeren door middel van tests, recensies en achtergronden.

Daarom maken we zo aan het einde van 2011 ook wat dat betreft nog graag even samen met u de balans op.

Hieronder treft u een overzicht met de 10 best gelezen product- recensies in 2011.

Opvallend is dat daar veel artikelen tussen staan die al in 2010 of eerder geschreven werden. Een teken dat het met de houdbaarheid wel goed zit en dat er nog regelmatig aan gerefereerd wordt.

Dank voor de ruime belangstelling en graag tot ziens in 2012!

Top 10 best gelezen productrecensies in 2011:

De best gelezen productrecensie van 2011!

Gerelateerde berichten

Kest uit eten

Tien ideale Kerst hifi cadeaus

De Kerstdagen staan voor de deur. Gezellig met z’n allen rond de boom, mooie muziek op de achtergrond en een haardvuurtje, of voor wie geen open haard heeft: een open-haard dvd of blu-ray. Vaak betekenen de dagen voor Kerst wat last-minute inkopen doen. Wij helpen u een handje om de hifi-gek tegemoet te komen!

metrum-adagio

Zo blij als een kind

Nieuwe spulletjes…. soms is het gewoon nodig; soms is het pure luxe. En laten we eerlijk zijn: alles binnen onze hobby is pure luxe. Maar dat wil niet zeggen dat het pure nonsense is. Want wie hard werkt en spaart, mag zichzelf soms best belonen en verwennen. En dat heeft redacteur in kwestie laatst ook […]

Geef een reactie