web analytics

Synology Event 2017 – Nieuwe modellen én diensten

Synology 2017

Afsluitend

Inhoud

Synology blijft interessante producten lanceren. Zowel op hard- als op software-gebied. Er komen zowel modellen bij voor de minder veeleisende gebruikers als voor de high-end gebruikers. Denk aan foto- en videobewerkers of bedrijven die een oplossing zoeken voor co-operatie. Al vragen we ons af of de Office en Drive-koppeling de verknochte Microsoft Office gebruikers gaat overhalen. Echter: de nieuwe back-up mogelijkheid met VM-koppeling is bijzonder interessant.

 

 

Gerelateerde berichten

Qobuz

Tien redenen om te gaan streamen

Afsluitend InhoudStreaming media is in rap tempo de gehele audio- / videomarkt over aan het nemen. En terecht: het is inmiddels behoorlijk doorontwikkeld, het klinkt goed en is prettig in gebruik. Om u te overtuigen, zetten wij tien redenen voor u op een rijtje om te gaan streamen!

stream-magic-front

Video Cambridge Audio Stream Magic 6

Afsluitend InhoudVIDEO – Netwerkaudio is eigenlijk geen niche meer te noemen. Tenminste: er zijn heel wat fabrikanten mee bezig. Nu nog brede adoptie onder hifi-, high-end en muziekliefhebbers. Cambridge Audio was vrij vroeg met het introduceren van usb-dacs. De NP30 netwerkspeler kwam rond vorig jaar. Nu is er een fusie van de DacMagic en de […]

Geef een reactie