web analytics

Sonos app voor Android nu beschikbaar

Jawel! Daar is hij dan! De Sonos-app voor Android is vanaf vandaag beschikbaar in de Market. Sonos heeft er even moeite mee gehad om het te lanceren, maar hij staat nu dus gratis in de applicatie-store van Android.

Dat is natuurlijk goed nieuws voor de Android-liefhebbers die een Sonos-systeem hebben aangeschaft. De applicatie is al veel langer beschikbaar voor de Apple iPhone, iPod Touch en iPad, maar was nog niet van Sonos zelf voor Android-bezitters beschikbaar. Die moesten doorgaans met Andronos aan de slag. Wat overigens ook uitstekend werkt.

De software moet op elk Android-toestel met Android 2.1 of hoger werken. Heb je 1.6, dan zul je of moeten hacken, of een nieuwer toestel moeten aanschaffen.

Uiteraard hebben we de software direct geprobeerd. Hoe het werkt, ziet u in het filmpje hieronder:

 

Gerelateerde berichten

Streaming Setup Jaap

Streaming; welk component waar? (deel 1)

Streaming audio – en video – is momenteel ‘hot & hip’. De markt wordt dan ook overspoeld met een niet aflatende stroom aan nieuwe technieken, producten en diensten, waarbij de mogelijkheden eindeloos (b)lijken. Op zich mooi, want dan valt er tenminste wat te kiezen. Maar wat wil je uiteindelijk als eindgebruiker in huis – en […]

Geef een reactie