web analytics

RHA CL2 planar in-ears – IFA 2018

IFA 2018 - RHA

Op IFA 2018 zien we de waanzinnige RHA CL2 in-ears in het echt. Natuurlijk proberen we ze even én vragen we aan RHA zelf wat we mogen verwachten van deze bijzondere high-end in-ears. 

De RHA CL2 is het vlaggenschip van RHA; inmiddels een bekende naam in de wereld van personal audio. De CL2 is een planar-in-ear die zowel bekabeld als draadloos te gebruiken is. Dat alleen al maakt hem bijzonder. U krijgt in het doosje zowel een normale 3,5mm kabel als een 2,5mm gebalanceerde versie, én een draadloze koppeling via een nekband. De prijs? Reken op zo’n 800 euro.

Video RHA CL2 in-ear – IFA 2018

Gerelateerde berichten

Cursus streaming netwerken – Deel 4

VIDEO ? Streaming media is in rap tempo het hart van film- en muziekliefhebbers aan het winnen. Echter, niet iedereen bezit de kennis om een netwerk aan te leggen en een router en een nas in te stellen. Wij ? in naam van PCM (Personal Computer Magazine) ? zetten in vier delen alles op een […]

MOON 390

High End Munchen 2018 – MOON

Op de High End Munchen 2018 hebben we natuurlijk de stand van MOON niet overgeslagen. Het is te druk om met de product manager daar te spreken. Maar na een korte sessie over de nieuwe MOON 390 kunnen we wel een samenvatting voor u op video zetten. 

Geef een reactie