RHA CL2 planar in-ears – IFA 2018

IFA 2018 - RHA

Op IFA 2018 zien we de waanzinnige RHA CL2 in-ears in het echt. Natuurlijk proberen we ze even én vragen we aan RHA zelf wat we mogen verwachten van deze bijzondere high-end in-ears. 

De RHA CL2 is het vlaggenschip van RHA; inmiddels een bekende naam in de wereld van personal audio. De CL2 is een planar-in-ear die zowel bekabeld als draadloos te gebruiken is. Dat alleen al maakt hem bijzonder. U krijgt in het doosje zowel een normale 3,5mm kabel als een 2,5mm gebalanceerde versie, én een draadloze koppeling via een nekband. De prijs? Reken op zo’n 800 euro.

Video RHA CL2 in-ear – IFA 2018

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2016 – NAD / Bluesound

Niet één maar twee nieuwe NAD Master Series apparaten! Nou… daar gaan we graag even naar kijken. We vragen bij NAD hoe het zit met de nieuwe NAD M32. De nieuwe M50.2 hebben we al eerder gezien op ISE. 

iEAR Show 2017

Video impressie iEAR Show 2017

Afgelopen weekend was de derde editie van de iEAR Show. Ook dit jaar weer in het Willem II Stadion in Tilburg. De ‘Home Town’ van iEAR. Wij hebben tijdens de opbouw-dag even rond gerend met de camera om u een indruk te kunnen geven. Kijk hoe iedereen liefdevol zijn spullen poetst en opbouwt… voor u! 

hegel-bent-holter-sound-engine-hegel

Video Bent Holter – Hegel Sound Engine

Bent Holter heeft tijdens ons bezoek alles uitgelegd over de Hegel Sound Engine. Een analoog chipje dat vervorming drastisch kan drukken. Wij hebben zijn presentatie helemaal vastgelegd op video. Het is even een zit, maar gelooft u ons maar: het is interessante kost!

Geef een reactie