web analytics

Presentatie Synology DSM 5 – zakelijke kant

Synology DSM 5

VIDEO – Afgelopen donderdag – 16-01-2014 – zijn we bij de introductie van Synology DSM 5 geweest. De presentatie over de consumentenkant vindt u hier. Hieronder vindt u de zakelijke vernieuwingen. 

De zakelijke vernieuwingen zijn vooral te vinden in ‘storage scaling’, management – erg handige tool! – en back-ups die soepeler lopen en beter te beheren zijn. Met name de management-tool zijn wij erg blij mee. Zo zijn diverse Synology’s eenvoudig te beheren vanuit één console. Iets wat vooralsnog niet mogelijk was en de ook de DS Finder niet echt toeliet.

Uiteraard zijn er nog veel meer dingen aan DSM 5 toegevoegd. Maar dat kunt u beter even zelf bekijken in de onderstaande video. Veel kijkplezier!

Bekijk hieronder de presentatie van Synology!

Gerelateerde berichten

DSD streamen via USB: DoP

ACHTERGROND – Wie al langer in de markt zit, kent vast nog wel de introductie van de Super Audio CD: SACD. Dit was rond 1999. Een tijd waarin streamen eigenlijk nog niet bestond. Kortom: u moest een (vaak dure) sacd-speler aanschaffen om te kunnen genieten van deze veelal beter klinkende schijfjes. Maar anno nu is […]

Geef een reactie