web analytics

Presentatie Synology DSM 5 Beta

Synology DSM 5

VIDEO – Synology blijft innoveren op gebied van NAS. De grootste fabrikant van NAS ter wereld heeft onlangs voor de pers zijn nieuwe software voor de Disk Stations geïntroduceerd: Disk Station Manager 5 of korter: DSM 5. Het gaat nog om een Beta, maar het laat al prima zien wat de consument binnenkort als update binnenhaalt! 

Synology gelooft heilig in de personal cloud. De NAS als personal cloud. En dat pushen ze dan ook hard met alle apps voor nagenoeg alle platforms. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken, zijn vanaf DSM 5 meerdere Disk Stations aan elkaar te koppelen én te synchroniseren met al bestaande clouddiensten als Dropbox.

Eén van de functies waar wij heel erg blij van werden, is de uitbreiding van Cloudstation. Ook de NAS is nu als client in te stellen. En het is vanaf DSM  5 mogelijk om meerdere DS’en te koppelen aan één client. Kortom: alle mogelijke scenario’s zijn nu uitvoerbaar. Handig voor wie een NAS in kantoor heeft en een NAS voor privé. Of voor wie op meerdere locaties een nas heeft en deze gesynchroniseerd wil houden.

Er zijn teveel vernieuwingen om zo even te bespreken. Vandaar dat we alles maar even op video hebben gezet. Zo weet u ook wat eraan zit te komen. Dit is déél één: de consumentenkant. De zakelijke kant zetten we ook zo spoedig mogelijk online.

Bekijk Synology DSM 5 hieronder.

Gerelateerde berichten

Teufel Definion 5

Video Introductie Teufel Definion 5

VIDEO – Teufel heeft een nieuw topmodel. Na de beeïndiging van de productie van de Ultima 800, is er nu de Definion 5. Een modern vormgegeven hogesegment-speaker. De Duitsers hebben het roer behoorlijk omgegooid. Zowel het ontwerp als de technologie is totaal anders. Wij hebben de introductie van deze nieuwe speakers – en andere producten […]

hegel-audio-oslo

Veslag bezoek Hegel Audio Systems

Het is eind jaren ’80 – 1988 – als Bent Holter begint aan een project om vervorming in versterkers weg te werken. Dit project zal uiteindelijk de basis vormen van de Hegel SoundEngine. Een klein blauw ‘wonderchipje’ die we her en der terug zien in voorversterkers, eindversterkers en nu zelfs de nieuwe cd-speler. Maar voordat […]

9 reacties

  1. Hadden ze ook nog nieuws over download station. De huidige versie is een half gebakken versie waar je weinig aan hebt. Vooral het ontbreken van automatisch repareren en het daarna niet het verwijderen van de overbodige bestanden maakt nu dat je niet veel aan dit programma hebt.

    Verder had ik wel verwacht dat ze wat meer aandacht zouden schenken aan het uiterlijk van de programma’s. Je moet maar van die paarse achtergrond houden in video station. Had graag de mogelijkheid gehad dit zelf aan te passen.

    Verder heb ik de indruk dat ze niet echt veel aandacht geven aan gebruikers gemak.
    Na het zien van deze video ben ik nog niet zo ver dat hier de handen op elkaar gaan. Ben dan ook zeer benieuwd hoe deze versie ontvangen word.

Geef een reactie