Presentatie Synology DSM 5 Beta

Synology DSM 5

VIDEO – Synology blijft innoveren op gebied van NAS. De grootste fabrikant van NAS ter wereld heeft onlangs voor de pers zijn nieuwe software voor de Disk Stations geïntroduceerd: Disk Station Manager 5 of korter: DSM 5. Het gaat nog om een Beta, maar het laat al prima zien wat de consument binnenkort als update binnenhaalt! 

Synology gelooft heilig in de personal cloud. De NAS als personal cloud. En dat pushen ze dan ook hard met alle apps voor nagenoeg alle platforms. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken, zijn vanaf DSM 5 meerdere Disk Stations aan elkaar te koppelen én te synchroniseren met al bestaande clouddiensten als Dropbox.

Eén van de functies waar wij heel erg blij van werden, is de uitbreiding van Cloudstation. Ook de NAS is nu als client in te stellen. En het is vanaf DSM  5 mogelijk om meerdere DS’en te koppelen aan één client. Kortom: alle mogelijke scenario’s zijn nu uitvoerbaar. Handig voor wie een NAS in kantoor heeft en een NAS voor privé. Of voor wie op meerdere locaties een nas heeft en deze gesynchroniseerd wil houden.

Er zijn teveel vernieuwingen om zo even te bespreken. Vandaar dat we alles maar even op video hebben gezet. Zo weet u ook wat eraan zit te komen. Dit is déél één: de consumentenkant. De zakelijke kant zetten we ook zo spoedig mogelijk online.

Bekijk Synology DSM 5 hieronder.

Gerelateerde berichten

USB versus LAN

Serie Streaming Audio ? Deel 6: USB versus LAN

Alpha Audio draait compleet om streaming audio. Nu is het niet heel lastig om een leuk streaming-systeem op te zetten. Zeker niet met de huidige stand van techniek. Echter: het is wel handig om te weten waar u moet beginnen en wat er allemaal nodig is. Wij helpen u door een serie op te zetten […]

Voice Control - Sound United - Juul Gijsbers

Workshop Voice Control – Sound United

Alexa, Google Home, Apple Siri, Microsoft Cortana… toekomst? Vergeet het maar. Bij de Sound United dealer conference hebben we gezien dat ze er al klaar voor zijn. Voice Control zit overal in. Sound United (Marantz, Denon, HEOS, Pok, Classé en Definitive Technology) kiezen voor Amazon Alexa en Google Home. Afhankelijk van het product kiest u […]

PCM omzetting

Bitstream versus lpcm

Wie een blu-ray speler bezit – of wellicht een game-console – zal weleens bij de geluidsopties de keuze hebben gehad tussen lpcm en bitstream. Niet iedereen zal weten wat het verschil is. En wat de voor- en nadelen van deze manier van uitsturen zijn. Wij duiken in de whitepapers en zetten het voor u op […]

9 reacties

  1. Hadden ze ook nog nieuws over download station. De huidige versie is een half gebakken versie waar je weinig aan hebt. Vooral het ontbreken van automatisch repareren en het daarna niet het verwijderen van de overbodige bestanden maakt nu dat je niet veel aan dit programma hebt.

    Verder had ik wel verwacht dat ze wat meer aandacht zouden schenken aan het uiterlijk van de programma’s. Je moet maar van die paarse achtergrond houden in video station. Had graag de mogelijkheid gehad dit zelf aan te passen.

    Verder heb ik de indruk dat ze niet echt veel aandacht geven aan gebruikers gemak.
    Na het zien van deze video ben ik nog niet zo ver dat hier de handen op elkaar gaan. Ben dan ook zeer benieuwd hoe deze versie ontvangen word.

Geef een reactie