Presentatie Paul McGowan van PS Audio

Wilbert met Paul PS Audio

Als  Paul McGowan van PS Audio persoonlijk een presentatie komt geven, moeten we daar natuurlijk bij zijn. We reizen af naar Hifi Studio Wilbert in Utrecht, nemen een lekker kopje koffie en gaan er eens goed voor zitten.

Wilbert met Paul PS Audio
Het team van Studio Wilbert met Paul McGowan van PS Audio (midden vooraan)

Paul McGowan geeft als eerste de geheimen van de nieuwe Perfect Wave Dac MK II weg bij de prachtige hifi-winkel in het hartje van Utecht: Hifi Studio Wilbert. De Amerikaan die aan de wieg van PS Audio heeft gestaan, vertelt met hart en ziel over de geschiedenis, de producten en de toekomst van audio. Volgens hem dan.

Wij hebben de complete presentatie opgenomen en online gezet. Veel kijkplezier!

Bekijk hieronder de complete presentatie

Gerelateerde berichten

Mytek Digital Stereo192-dsd-dac-2

Bluff your way in? DSD

Er is weer een nieuwe afkorting trending in audioland! Geen nieuwkomer deze keer, DSD. Het Direct Stream Digital audioformaat is geïntroduceerd bij de komst van de Super Audio CD in 1999. Sony en Philips wilden met de SACD de nieuwe audiostandaard zetten. SACD?s waren destijds beschikbaar op schijven van 4,7 GB, vergelijkbaar met DVD-discs. Naast […]

Kerst 2011

Prettige Feestdagen!

Het is zover: de laatste dagen van 2011 gaan in. Tijd om lekker te eten, terug te blikken op het afgelopen jaar en vol goede moed het nieuwe jaar in te gaan!

krell

De eindversterker – is meer watts beter?

Eindversterkers komen in alle soorten en maten: klein en compact, groot en lomp, geïntegreerd in een luidspreker, of samen in één behuizing met de voorversterker. De meest bekeken specificatie van een eindversterker is hoeveel watt deze levert. Maar is dat wel de belangrijkste specificatie?

6 reacties

 1. Ik heb Paul McGowan’s presentatie in Rotterdan helaas moeten missen, maar deze video uit Tilburg maakt een hoop goed, mijn dank daarvoor !

  Ik sprak Paul gisteren tijdens de ISE 2012 in Amsterdam en hij gaf aan dat hij de opname ook had terug gezien.

  Ik kan niet anders zeggen, goed Initiatief van Alpha Audio en hopelijk volgen er meer van dit soort interessante video’s.

  Keep up the good work !

  1. Leuk dat je Paul hebt ontmoet. Ik was op de ISE, maar heb hem helaas niet meer kunnen spreken. Ik zag wel de stand. (hal 1 geloof ik?).
   Om in te gaan op je wens: na de ISE ben ik bij de introductie van de Dali Epicon 6 geweest. Ook die staat nu online! We hopen dat we dit kunnen blijven doen. Het is wat werk, maar wel leuk om te zien dat het gewaardeerd wordt!

 2. Interessante presentatie die mij het volledige uur wist te boeien.
  Dit komt natuurlijk grotendeels door Paul McGowan, die heel natuurlijk staat te vertellen met de nodige humor en je ziet gewoon dat hij verstand van zijn vak heeft.

  Ga zo door Alpha audio!

Geef een reactie