Presentatie Paul McGowan van PS Audio

Wilbert met Paul PS Audio

Als  Paul McGowan van PS Audio persoonlijk een presentatie komt geven, moeten we daar natuurlijk bij zijn. We reizen af naar Hifi Studio Wilbert in Utrecht, nemen een lekker kopje koffie en gaan er eens goed voor zitten.

Wilbert met Paul PS Audio
Het team van Studio Wilbert met Paul McGowan van PS Audio (midden vooraan)

Paul McGowan geeft als eerste de geheimen van de nieuwe Perfect Wave Dac MK II weg bij de prachtige hifi-winkel in het hartje van Utecht: Hifi Studio Wilbert. De Amerikaan die aan de wieg van PS Audio heeft gestaan, vertelt met hart en ziel over de geschiedenis, de producten en de toekomst van audio. Volgens hem dan.

Wij hebben de complete presentatie opgenomen en online gezet. Veel kijkplezier!

Bekijk hieronder de complete presentatie

Gerelateerde berichten

Q’s column: Windows of Apple MAC

In de audiowereld zijn we bekend met de eeuwige discussie; kabels maken het verschil! Het blijft een gevoelig onderwerp en de meningen lopen erg uiteen. Maar er is nog een discussie en deze discussie houdt zelfs de redactie van Alpha-audio bezig: Apple vs Windows!

Interview: Marijn ten Harmsen van der Beek

In het kader van muziek en de muzikale ‘beleving’, gaat Alpha-Audio deze keer op bezoek bij voormalig muzikant en groot muziekliefhebber, Marijn ten Harmsen van der Beek. Marijn is voormalig paukenist en klassiek slagwerker met meer dan 25 jaar professionele ervaring.

HEOS Drive

Denon en Marantz tonen nieuwe line-up

Elk jaar organiseert D&M – Denon & Marantz – een event waarbij de pers de nieuwe line-up te zien krijgt voor het komende jaar. Uiteraard ook dit jaar. Een jaar vol met connected audio, zo blijkt! 

6 reacties

 1. Ik heb Paul McGowan’s presentatie in Rotterdan helaas moeten missen, maar deze video uit Tilburg maakt een hoop goed, mijn dank daarvoor !

  Ik sprak Paul gisteren tijdens de ISE 2012 in Amsterdam en hij gaf aan dat hij de opname ook had terug gezien.

  Ik kan niet anders zeggen, goed Initiatief van Alpha Audio en hopelijk volgen er meer van dit soort interessante video’s.

  Keep up the good work !

  1. Leuk dat je Paul hebt ontmoet. Ik was op de ISE, maar heb hem helaas niet meer kunnen spreken. Ik zag wel de stand. (hal 1 geloof ik?).
   Om in te gaan op je wens: na de ISE ben ik bij de introductie van de Dali Epicon 6 geweest. Ook die staat nu online! We hopen dat we dit kunnen blijven doen. Het is wat werk, maar wel leuk om te zien dat het gewaardeerd wordt!

 2. Interessante presentatie die mij het volledige uur wist te boeien.
  Dit komt natuurlijk grotendeels door Paul McGowan, die heel natuurlijk staat te vertellen met de nodige humor en je ziet gewoon dat hij verstand van zijn vak heeft.

  Ga zo door Alpha audio!

Geef een reactie