web analytics

Presentatie Johan Coorg – KEF – Uw Hifi Choice

RMR - KEF Event

Afgelopen weekend heeft Uw Hifi Choice een event georganiseerd rondom KEF. En wie kan beter de filosofie uitleggen dan Ambassadeur Johan Coorg!? Wij gooien de cameratas achterin de auto en trappen vanuit Haarlem op het gas richting Soest… 

Waar is KEF begonnen? Wat is de filosofie? Wat houdt die Uni-Q unit in? Waarom moet die tweeter in het midden? Allemaal vragen die u wellicht hebt rondom het merk KEF.

Afgelopen weekend heeft Johan Coorg alle prangende vragen rondom het merk en de line-up behandeld. Van het ontstaan van het merk tot aan de vragen van bezoekers rondom de producten. Denk aan de Blade, Blade-2, LS50 Wireless of de nieuwe R-series.

Wij hebben de presentatie van Johan Coorg op de gevoelige sd-kaartjes vastgelegd en voor u tot een coherent geheel geknipt en geplakt. U vindt deze video – in het Engels – hieronder. Veel kijkplezier.

Video Johan Coorg – KEF

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2018 – Verslag Dag 2

Op onze tweede dag op de High End Munchen 2018 hebben we niet alleen de ‘grote jongens’ bezocht. We hebben ook even een uitstapje gemaakt. En het was het waard, want we hebben toch twee potentiele parels gevonden! We publiceren al deze interviews in de komende dagen. Dus nog heeeel even geduld!

Mu-so Naim

Fotoverslag PressZone 2014

Streaming en smart… dat was wel het thema van PressZone 2014. We zien opvallend veel audio deze PressZone. En netwerkgerelateerde producten. Denk aan Nest… En Plugwise. En wat dacht u van HEOS? Mu-so? Harman met Omni… Sony met High-res producten.En WD staat er met een aantal nieuwe NAS-producten en een nieuwe RED-lijn. Kortom: veel interessants! 

Geef een reactie