web analytics

Presentatie Johan Coorg – KEF – Uw Hifi Choice

RMR - KEF Event

Afgelopen weekend heeft Uw Hifi Choice een event georganiseerd rondom KEF. En wie kan beter de filosofie uitleggen dan Ambassadeur Johan Coorg!? Wij gooien de cameratas achterin de auto en trappen vanuit Haarlem op het gas richting Soest… 

Waar is KEF begonnen? Wat is de filosofie? Wat houdt die Uni-Q unit in? Waarom moet die tweeter in het midden? Allemaal vragen die u wellicht hebt rondom het merk KEF.

Afgelopen weekend heeft Johan Coorg alle prangende vragen rondom het merk en de line-up behandeld. Van het ontstaan van het merk tot aan de vragen van bezoekers rondom de producten. Denk aan de Blade, Blade-2, LS50 Wireless of de nieuwe R-series.

Wij hebben de presentatie van Johan Coorg op de gevoelige sd-kaartjes vastgelegd en voor u tot een coherent geheel geknipt en geplakt. U vindt deze video – in het Engels – hieronder. Veel kijkplezier.

Video Johan Coorg – KEF

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2016 – Grimm Audio

Grimm Audio kennen we maar al te goed van de LS1 luidspreker. Een studio-speaker die behoorlijk indruk heeft gemaakt op diverse shows. Op de High End 2016 heeft Grimm – na vijf jaar – de nieuwe versie van de LS1 getoond: de BE-versie. Een model met onder meer een nieuwe tweeter én een motion feedback […]

Number One Show Leiden

Verslag Number One Show Leiden

Shows zijn altijd leuk voor de liefhebbers of mensen die zich degelijk willen oriënteren. Helaas zijn er nog maar weinig goede shows in Nederland. Number One in Leiden geeft voor de tweede keer een show in het Holiday Inn in Leiden. Iedereen is welkom. Alpha Audio dus ook! We nemen een kijkje. 

Geef een reactie