web analytics

Ook schrijven voor Alpha Audio?

Bent u een hifi-fanaat? Een fanatieke muziekliefhebber? Een die-hard hifi-beursganger? Wilt u uw mening altijd kwijt over de hifi-, high-end of muziekmarkt? En kunt u ook nog schrijven? Lees dan verder…

Alpha Audio groeit hard. Maar het kan altijd beter natuurlijk. Om nog meer lezers te kunnen bedienen, zoeken we mede hifi- en muziekliefhebbers die graag willen schrijven voor een prachtig online medium.

Hebt u toegang tot de markt? Bent u altijd bezig met het zoeken naar nieuwe muziek? Weet u de krenten uit de pap te vissen? Hebt u hart voor de hifi- en muziekjournalistiek? En bent u bereid om medeliefhebbers op vrijwillige basis een mooi artikel te leveren en zo te informeren? Dan zoeken we u!

Wees er van bewust dat Alpha Audio een onafhankelijk platform zonder hoge inkomsten is. We leven (nog) op Google-ads waarmee we hosting- en reiskosten dekken. We kunnen onze auteurs dus niet betalen. Dat neemt niet weg dat een trouwe schrijver met Kerst geen presentje mag verwachten :-).

Het voordeel van onze aanpak is dat Alpha Audio 100% onafhankelijk kan werken. En dat houden we graag zo: Alpha Audio is uit liefde voor de hifi- en muziek ontstaan. En zo zal het ook blijven voorbestaan.

Herkent u zichzelf hierin en ‘voelt’ u de missie van Alpha Audio? E-mail dan naar Alpha Audio en wellicht staat uw artikel dan binnenkort online!

Vriendelijke groet!

Jaap Veenstra, Alpha-Audio.nl

Gerelateerde berichten

Alpha Audio's Column

Q’s Column: Plafond dienst

Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… iets over een plafond, slaap, audio en een virus. 

Radiohead-Live-Concert

Livegevoel of gewoon lekker?

OPINIE – Veel recensenten – en daar hoort redacteur in kwestie ook weleens bij – refereren aan liveconcerten. En daar is in principe niets mis mee. Want als een systeem in staat is om zo puur weer te geven dat u het gevoel krijgt bij het concert aanwezig te zijn, hebben we in feite het […]

Geef een reactie