web analytics

Nabespreking Audio Show Alkmaar 2018

Audio Show Alkmaar 2018

Afgelopen weekend was de Audio Show Alkmaar van 2018. De tiende editie. Hingen er slingers? Ballonnen? Toeters? Nee… Wel hing er een heerlijk sfeertje en stonden er weer twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur. Wij bespreken de show even na met de camera als getuige.

We hebben natuurlijk al een stukje geschreven over deze show. En daarin hebben we al wat sets aangehaald. Maar nu we met een team zijn gegaan op de tweede dag – onder meer om interviews te kunnen afnemen – kun je een beter oordeel vellen over de sets die staan te spelen. En zo zijn we tot een rijtje show shiners gekomen.

Top vijf

Onze gezamenlijke top vijf zijn we het roerend over eens:

  • Systeem van More Music met onder meer Golden Ear, dCS en MOON. Een prachtig muzikaal systeem dat zeer vloeiend en gemakkelijk speelt. Tevens speelt het met twee vingers in de neus een grote ruimte vol.
  • Daudio. Zowel de grote als de kleine set speelt uitermate holografisch en prettig. Geen verassing, maar wel fijn om nog een keer bevestigd te krijgen.
  • ATC. Zeer neutraal, snel en open systeem. En met name de monitor weet ons enorm te verrassen met zijn complete sound. Ook in de grote ruimte die het moet vullen.
  • Monitor Audio Studio. Voor de prijs – 1300 euro per paar – de absolute winnaar van de show. Wat een volwassen sound!
  • Revel met Mark Levinson. Zeer holografisch en precies. Een systeem dat opvallend goed in balans was naar onze mening.

Natuurlijk is dit onze persoonlijke top-5. Bent u geweest? Wij horen graag wat uw ervaringen waren op de show! Laat het achter onder het artikel.

Video nabespreking Audio Show Alkmaar 2018

Gerelateerde berichten

7 reacties

Geef een reactie