web analytics

Van Medevoort – Xfi 2017

We hebben heel wat mooie spulletjes gezien op Xfi. En ook een verrassing: Van Medevoort! De Oer-Hollandse fabrikant heeft een compleet nieuwe productlijn neergezet. Wij lopen alle producten even langs.

Wie nog in de veronderstelling was dat Van Medevoort de handdoek in de ring heeft gegooid heeft het mis. Het bedrijf is nooit van de markt geweest. Sterker nog: er staat nu een compleet nieuwe 300- en 400-serie. Om precies te zijn: 36x-serie en 47x-serie. Er zijn nieuwe voorversterkers, eindversterkers, loopwerken, cd-spelers, dacs en zelfs een mediaspeler. Ow… en nieuwe luidsprekers. Kortom: genoeg te zien!

Video Van Medevoort Xfi 2017

Gerelateerde berichten

Vegas CES 2012

CES High End deel 1

We hebben vandaag op de CES een vloertje in het Venetian kunnen afronden. Wat een gigantische beurs is dit toch en wat valt er veel te zien! We pakken de hoofdpunten even samen.

Bowers Wilkins Nautilus

De geschiedenis van B&W

Mike Gough, Senior Product Manager van Bowers & Wilkins, vertelt over de geschiedenis en filosofie van het Britse bedrijf. Met de nodige humor natuurlijk. Behalve deze presentatie hebben we ook nog een fabrieksbezoek, R&D-sessie en een rondleiding door Abby Road gehad. Kortom: een totaalpakket. We beginnen met het presenteren van de video van Mike Gough!

2 reacties

Geef een reactie