Van Medevoort – Xfi 2017

We hebben heel wat mooie spulletjes gezien op Xfi. En ook een verrassing: Van Medevoort! De Oer-Hollandse fabrikant heeft een compleet nieuwe productlijn neergezet. Wij lopen alle producten even langs.

Wie nog in de veronderstelling was dat Van Medevoort de handdoek in de ring heeft gegooid heeft het mis. Het bedrijf is nooit van de markt geweest. Sterker nog: er staat nu een compleet nieuwe 300- en 400-serie. Om precies te zijn: 36x-serie en 47x-serie. Er zijn nieuwe voorversterkers, eindversterkers, loopwerken, cd-spelers, dacs en zelfs een mediaspeler. Ow… en nieuwe luidsprekers. Kortom: genoeg te zien!

Video Van Medevoort Xfi 2017

Gerelateerde berichten

IFA 2013 - Alpha Audio

Video IFA 2013

VIDEO – U hebt de afgelopen twee dagen heel wat foto’s kunnen zien van de IFA. In totaal meer dan 200. Nu hebben we ook video geschoten. En hierbij presenteren we u een impressie van deze gigantische beurs. 

Mu-so Naim

Fotoverslag PressZone 2014

Streaming en smart… dat was wel het thema van PressZone 2014. We zien opvallend veel audio deze PressZone. En netwerkgerelateerde producten. Denk aan Nest… En Plugwise. En wat dacht u van HEOS? Mu-so? Harman met Omni… Sony met High-res producten.En WD staat er met een aantal nieuwe NAS-producten en een nieuwe RED-lijn. Kortom: veel interessants! 

AmpCamp Jan Didden Nelson Pass

Verslag AmpCamp 2012

Zelf een klasse-A versterker bouwen. Dat moet toch geweldig zijn voor de handige hifi-liefhebber. Jan Didden van Linear Audio heeft een workshop georganiseerd waarbij 25 liefhebbers met de soldeerbout aan de slag gingen om twee Pass Labs mono-blokjes in elkaar te zetten. Wij mochten erbij zijn en hebben ook met hete tin en multimeters gerommeld.

2 reacties

Geef een reactie