web analytics

Replay: Live Stream Alpha Switch Test

Meten aan de Silent Angel Bonn N8

Op zaterdag 30 november 2019 hebben we bij Alpha Audio een switch test gehouden met tien lezers. Blind… Dit puur om te bepalen óf lezers een verschil kunnen waarnemen én als er een verschil is, hoe deze worden gewaardeerd ten opzichte van een gewone standaard-switch. De gehele test is live uitgezonden via ons Youtube-kanaal. 

We gaan nog een compleet verslag online zetten, maar voordat we dat af hebben, bieden we u – indien u de test gemist hebt – de live-stream hier nog even aan. Want uiteraard heeft Youtube de stream direct verwijderd in verband met rechten.

Het is een flinke zit: 3,5 uur… Maar we hebben het voor u in drie delen gehakt. Veel kijkplezier!

Geteste modellen:

  • Silent Angel Bonn N8
  • Ansus PowerSwitch
  • Meraki 8-poorts managed
  • Netgear GS724T v3
  • Fiber converter
  • SoTM sNH-10G
  • Fidelizer EtherStream

In de tweede ronde is de Bonn N8 nog een keer meegenomen om een extra baseline en check in te bouwen.

Deel 1 – Groep 1 – Eerste vijf modellen

Deel 2 – Groep 2 – Eerste vijf modellen

Deel 3 – Groep 1 en 2 – Laatste drie modellen

 

Gerelateerde berichten

Sonos Playbase

Nieuw van Sonos: Playbase

Eindelijk mogen we er over gaan praten: de Sonos Playbase! We hebben kennis gemaakt met dit nieuwe product van Sonos tijdens onze trip in Boston. Alle ins en outs hebben we daar gehoord. Van het eerste idee tot de eerste proeven en het uiteindelijke product. En nu mogen we het aan u vertellen. Lees en […]

Het nut van touch

In mijn PCM-tijd heb ik veel spullen kunnen testen. Heel veel… Gelukkig heb ik me kunnen focussen op netwerken en hardcore computerhardware. Dat is al breed genoeg, gelooft u me. Soms heb ik echter een zijsprong moeten maken. Denk aan displays. Ook met touch… “Zinloos!”, was mijn mening toen. Nu zie ik wel een toepassing. 

Geef een reactie