web analytics

Jaaroverzicht: Alpha Audio Approved

Alpha Approved

alphaaudio_approved

De lijstjes van de auteurs gaan we niet na dit moment in de vergetelheid laten verdwijnen. Al deze producten belonen we met een nieuwe award: de Alpha Approved Award! Deze award gaan we in 2017 verder doorzetten. Alleen heel bijzondere producten die naar onze mening iets extra bieden, krijgen het stempel: Alpha Audio Approved. Houd deze dus in de gaten!

Alpha Approved

Dus bij deze: de onderstaande producten verdienen dubbel en dwars een extra aanbeveling: Proficiat!

Gerelateerde berichten

Luidsprekers: wat is belangrijk?

Alpha Approved Inhoud 1. Inleiding2. Hoogtepunten Jaap3. Hoogtepunten Harro4. Hoogtepunten Quintijn5. Hoogtepunten Yung6. Alpha ApprovedReactiesDe luidspreker is – na de akoestiek van de ruimte – de belangrijkste smaakmaker in de set. Beter gezegd: het is het belangrijke onderdeel van een hifi-systeem. En dat maakt het zeer lastig om er één uit te kiezen. Er is […]

Naim Statement en Focal Grand Utopia

Verslag High End Munchen 2014

Alpha Approved Inhoud 1. Inleiding2. Hoogtepunten Jaap3. Hoogtepunten Harro4. Hoogtepunten Quintijn5. Hoogtepunten Yung6. Alpha ApprovedReactiesDe High End Munchen is één van – zo niet dé – grootste hifi-beurzen in Europa. De enige show die groter is, is naar ons weten CES in Vegas. Wij zijn vandaag over de beursvloer gewandeld – of beter: gevlogen – […]

15 reacties

  1. Lekker bezig geweest heren! Altijd prettig om, vaak zeer informatieve, Alpha-artikelen te lezen. Gaat zo door!

    En, uiteraard, fijne feestdagen gewenst voor het Alpha-team en de bezoekers van de website.

  2. was weer informatief jaar, ik hoop dat jullie in je nieuwe onderkomen weer veel mooie dingen kunnen doen en beluisteren in 2017.
    wellicht graag met iets meer ‘computer’ gerelateerde audio tests en nieuws (zoals voorheen) i.pv. steeds nog dikker/luxer/groter dan de laatste test en nieuwe spullen.
    (anders lijkt het nog een kopie van hifi.nl te worden naar mijn inziens)
    komt er ook nog een muziekjaarlijstoverzicht dingetje?

Geef een reactie