Jaaroverzicht: Alpha Audio Approved

Inleiding

Jongens, wat een jaar is het geweest voor Alpha Audio! We zijn verhuisd, hebben meer dan 110 reviews gepubliceerd en hebben meegedaan aan twee shows én hebben zelf een show georganiseerd. We kunnen kort zijn: we hebben niet stilgezeten!

Het is altijd interessant om terug te kijken. Even reflecteren: waar stonden we begin dit jaar en waar staan we nu? Wat hebben we goed gedaan? Wat kan beter? (Reageer gerust onder dit artikel met tips, truuks of vriendelijke woorden!)

Groei

Laten we aftrappen met wat positieve cijfers. Ook dit jaar is Alpha Audio weer gegroeid. Met zo’n 50 procent in de laatste maanden zelfs! Dat zijn ronduit ongelooflijke resultaten. En we zijn daar ook heel erg trots op.

Mede verantwoordelijk voor de groei zijn onze multitests. Ja: ze zijn heel veel werk, maar het loont. Het is heel leerzaam om ze te doen én u vindt ze overduidelijk heel interessant.

Daarnaast zijn we op de achtergrond altijd bezig met tweaken. We hebben de website sneller gemaakt én hebben wat geschoven met categorieën zodat u wat beter kunt navigeren. Daar stoppen we niet mee natuurlijk. Als u tips hebt: laat het weten. Alle feedback is welkom!

Meer dan 100 reviews

Het afgelopen jaar hebben we ongeveer 110 reviews gepubliceerd. En alles bij elkaar ongeveer 150 apparaten. Een deel daarvan zijn namelijk grote multitests. Denk aan de high-end vloerstaanders, geïntegreerde versterkers, multiroom audio, interlinks en speakerkabels.

Bij elkaar schatten we in dat er meer dan 150 apparaten door onze handen zijn gegaan. Toch een mooie score, vinden wij!

Gerelateerde berichten

Linn 530

Introductie Linn 5-series

Onlangs is Alpha Audio naar de introductie van de nieuwe Linn 5-series geweest. De nieuwe 5-series valt binnen de Exakt-productlijn, wat betekent dat het om een actieve speaker gaat. Een luidspreker met een ingebouwde netwerkkoppeling, versterker én dus de Exakt software. Wat betekent dat de speaker te programmeren is, zodat deze beter klinkt in uw […]

Hegel Rost

High End Munchen 2016 – Hegel Röst

Hegel staat natuurlijk ook op High End. En deze keer met een nieuwe, kleine geïntegreerde oplossing: de Röst. Een all-in-one die tevens compatible is met Control4. Zonder meer interessant voor wie zijn huis wil automatiseren…

Q’s Column – Dikke Tuinslangen

Zijn gedachtes over audio bezorgen Q slapeloze nachten. Plafonddiensten, zoals Q ze noemt.  Hij heeft zijn nachtrust nodig. Daarom gebruikt hij Alpha als zijn uitlaatklep. Leest u mee wat Q wakker houdt…. Dikke tuinslangen

15 reacties

  1. Lekker bezig geweest heren! Altijd prettig om, vaak zeer informatieve, Alpha-artikelen te lezen. Gaat zo door!

    En, uiteraard, fijne feestdagen gewenst voor het Alpha-team en de bezoekers van de website.

  2. was weer informatief jaar, ik hoop dat jullie in je nieuwe onderkomen weer veel mooie dingen kunnen doen en beluisteren in 2017.
    wellicht graag met iets meer ‘computer’ gerelateerde audio tests en nieuws (zoals voorheen) i.pv. steeds nog dikker/luxer/groter dan de laatste test en nieuwe spullen.
    (anders lijkt het nog een kopie van hifi.nl te worden naar mijn inziens)
    komt er ook nog een muziekjaarlijstoverzicht dingetje?

Geef een reactie