web analytics

Interview Shunyata Cables – Xfi 2017

We hebben op Xfi 2017 heel wat mensen gesproken. En als we de kans hadden, trokken we ze voor de camera. Zo ook Shunyata Cables die maar liefst drie nieuwe series heeft geïntroduceerd. 

Op Xfi was dit jaar heel wat nieuws te zien. En dan niet alleen nieuwe speakers, versterkers of streamers. Ook nieuwe kabels waren te zien én te horen. Bij More Music was nieuws te zien van Shunyata. Wij vragen het aan Brandon van Shunyata.

Video interview Shunyata Cables

Gerelateerde berichten

hegel-bent-holter-sound-engine-hegel

Video Bent Holter – Hegel Sound Engine

Bent Holter heeft tijdens ons bezoek alles uitgelegd over de Hegel Sound Engine. Een analoog chipje dat vervorming drastisch kan drukken. Wij hebben zijn presentatie helemaal vastgelegd op video. Het is even een zit, maar gelooft u ons maar: het is interessante kost!

9 reacties

  1. Ik ook, al zijn de verschillen nogal marginaal en niet perse beter. Echter, de bedragen die men vraagt voor dit soort kabels zijn meestal absurd in relatie met de vermeende betere kwaliteit in geluidsopbrengst. Laat je dus niet gek maken dat je dit soort kabels echt nodig hebt, is het devies. De Audioholics Guys leggen dat haarfijn uit, vind ik.

      1. Inderdaad, Jaap. ik bedoelde in een vorig bericht niet dat jij de basics niet zou kennen, hoor. Deze opmerking was meer in zijn algemeenheid bedoeld voor de potentiële kopers van deze (exotische) kabels. Je eerst verdiepen in de ins en outs vooraf is altijd een goed plan. Ze maken je dan niets wijs over bv. Skin-effect.

Geef een reactie