Interview Shunyata Cables – Xfi 2017

We hebben op Xfi 2017 heel wat mensen gesproken. En als we de kans hadden, trokken we ze voor de camera. Zo ook Shunyata Cables die maar liefst drie nieuwe series heeft geïntroduceerd. 

Op Xfi was dit jaar heel wat nieuws te zien. En dan niet alleen nieuwe speakers, versterkers of streamers. Ook nieuwe kabels waren te zien én te horen. Bij More Music was nieuws te zien van Shunyata. Wij vragen het aan Brandon van Shunyata.

Video interview Shunyata Cables

Gerelateerde berichten

Sound United

Interview Sound United Benelux – Denon & Marantz.

Nu Denon & Marantz deel uitmaakt van het Amerikaanse Sound United dat op de achtergrond weer in bezit is van de Charlesbank in Boston en New York, is Alpha-Audio nieuwsgierig hoe de toekomst van D&M er uit ziet. Dat komen we te weten door de managers te interviewen die verantwoordelijk zijn voor de Benelux. Tijd […]

Johan Coorg

KEF en Hegel event bij Wisseloord Studio’s

Wat is er interessanter en leuker dan een échte, ruwe opname terughoren in een perfecte studioruimte op een ‘vette’ set? Wij hebben die kans gehad. Mathilde Santing heeft die dag niet alleen live gezongen maar ook – samen met haar band – een opname gemaakt in Wisseloord. Die ruwe opname hebben we direct kunnen terughoren […]

Entre ISE

Verslag ISE 2014

ACHTERGROND – Vandaag is ISE gestart. En traditiegetrouw is het wederom wat groter dan het jaar ervoor en zijn de audiopartijen weer rijkelijk vertegenwoordigd. Wij hebben vandaag door de ongeveer 10 hallen gestruind op zoek naar mooie nieuwe dingen. En die waren er! 

9 reacties

  1. Ik ook, al zijn de verschillen nogal marginaal en niet perse beter. Echter, de bedragen die men vraagt voor dit soort kabels zijn meestal absurd in relatie met de vermeende betere kwaliteit in geluidsopbrengst. Laat je dus niet gek maken dat je dit soort kabels echt nodig hebt, is het devies. De Audioholics Guys leggen dat haarfijn uit, vind ik.

      1. Inderdaad, Jaap. ik bedoelde in een vorig bericht niet dat jij de basics niet zou kennen, hoor. Deze opmerking was meer in zijn algemeenheid bedoeld voor de potentiële kopers van deze (exotische) kabels. Je eerst verdiepen in de ins en outs vooraf is altijd een goed plan. Ze maken je dan niets wijs over bv. Skin-effect.

Geef een reactie