web analytics

Interview Shunyata Cables – Xfi 2017

We hebben op Xfi 2017 heel wat mensen gesproken. En als we de kans hadden, trokken we ze voor de camera. Zo ook Shunyata Cables die maar liefst drie nieuwe series heeft geïntroduceerd. 

Op Xfi was dit jaar heel wat nieuws te zien. En dan niet alleen nieuwe speakers, versterkers of streamers. Ook nieuwe kabels waren te zien én te horen. Bij More Music was nieuws te zien van Shunyata. Wij vragen het aan Brandon van Shunyata.

Video interview Shunyata Cables

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2016 – Electrocompaniet

Het leukste op een show is nieuwe dingen tegen komen. Verrast worden. En dat heeft Electrocompaniet wel gedaan! Ineens staat er een multiroom audio systeem. En een behoorlijk complete lijn, want het is vanaf het begin modulair opgezet, zodat de module in alle systemen verwerkt kan worden. Van instap all-in-one-speakers tot high-end versies. 

Tweak voor een piek

Tweak voor een Piek : Hout en ontkoppelen

Tweaken is onderdeel van onze hobby. We kunnen eindeloos prutsen en klooien met onze sets. En het kan aardig in de kosten lopen. Zeker als het om tweaks als stekkerblokken, kabels of akoestische aanpassingen gaat. Gelukkig zijn er ook heel goedkope tweaks. Vandaar deze rubriek: Tweak voor een Piek. In deze eerste aflevering: isolatie en […]

9 reacties

  1. Ik ook, al zijn de verschillen nogal marginaal en niet perse beter. Echter, de bedragen die men vraagt voor dit soort kabels zijn meestal absurd in relatie met de vermeende betere kwaliteit in geluidsopbrengst. Laat je dus niet gek maken dat je dit soort kabels echt nodig hebt, is het devies. De Audioholics Guys leggen dat haarfijn uit, vind ik.

      1. Inderdaad, Jaap. ik bedoelde in een vorig bericht niet dat jij de basics niet zou kennen, hoor. Deze opmerking was meer in zijn algemeenheid bedoeld voor de potentiële kopers van deze (exotische) kabels. Je eerst verdiepen in de ins en outs vooraf is altijd een goed plan. Ze maken je dan niets wijs over bv. Skin-effect.

Geef een reactie