web analytics

Interview Paul en Scott McGowan

Paul McGowen

Het mooie aan de Munchen-beurs is dat er ook veel internationaal bekende fabrikanten aanwezig zijn. En dit jaar ook Paul McGowan van PS Audio. Samen met zijn zoon: Scott. Het nieuws? Zowel de prachtige Direct Stream en de eigenwijze Sprout… Wij hebben natuurlijk even wat vragen gesteld.

PS Audio kennen we allemaal wel. We hebben er ook een paar keer over geschreven. Hopelijk kunnen we binnenkort een Power Plant testen of beter nog: de Direct Stream dac / streamer. De eerste indruk op de High End Munchen is erg goed.

Maar een product dat u waarschijnlijk niet kent is de Sprout. Ontwikkeld door de zoon van Paul: Scott McGowan. De Sprout is een geinig apparaatje dat alles kan. Het is een dac, 2 x 50 watt versterker, hoofdtelefoonversterker en zelfs een phono-voortrap. Bizar. En dat voor zo’n 700 euro. (700 dollar). Wij hebben Paul en Scott even geïnterviewd. Bekijk de video en foto’s hieronder.

Gerelateerde berichten

Self Destruct

Nee: geen vrolijk stukje. Dat verraadt de titel al. En het is maar de vraag hoeveel lezers hierin geïnteresseerd zijn. Maar aangezien er ook genoeg mensen uit de industrie Alpha Audio lezen, hoop ik dat ik met dit stukje uit de ziel wat inzicht kan bieden. In een opinie-stuk mag alles, nietwaar?

Nieuwe workshops TubeSociety

Altijd al een mooie versterker willen bouwen? Dat kan nu met behulp van de workshops van TubeSociety. Onder leiding van Menno van der Veen, Guido Tent en Bruno Putzeys. In twee studiedagen kunt u alles leren over klasse-D in combinatie met buizen. Een bijzondere combinatie. De hybrideschakeling bestaat specifiek uit Hypex UcD-modules. Waarom? Dat kunt […]

Geef een reactie