web analytics

Interview Marcel Wanders – KEF LS50 Wireless

Laten we eerlijk zijn: een speciale editie is niet altijd even spannend. Soms gaat het om een gouden randje. Een statiefje… Een ander typenummer… zeg het maar. Maar soms is er wel wat bijzonders. Denk aan een beroemde ontwerper die écht werk maakt van het uiterlijk. Denk aan Marcel Wanders. Een wereldberoemde, Nederlandse ontwerper. Wij gaan eens kijken. In het Andaz Hotel in Amsterdam. Ja… het hotel van Marcel Wanders zelf… 

Technisch is er niets anders aan de LS50 Wireless Nocturne (of: de Marcel Wanders Editie :-)). Maar het uiterlijk is wel degelijk flink aangepakt. En laten we eerlijk zijn: het ziet er gewoon gaaf uit. De bewerking van Marcel Wanders gaat oplichten onder een blacklight. Dat is natuurlijk een gimmick – en wie heeft er nu een blacklight? – maar het is wel gaaf. Gelukkig oogt de LS50 W-MW ook zonder blacklight strak en anders dan een standaard versie.

Meerprijs

De meerrpijs is 350 euro per setje. In onze ogen is dat heel redelijk. Want dit kan zomaar een collectors item worden!

Video introductie KEF LS50 Wireless – Marcel Wanders Editie

Bekijk hieronder de video die we hebben gemaakt. We geven een impressie van de introductie én hebben ons gesprek met Mr Wanders ook op het SD-kaartje gegooid. Kunt u ook even kijken wie nu zulke kekke speakers kan designen.

Gerelateerde berichten

Teufel Stand IFA 2018

Interview Rob Peters – Teufel – IFA 2018

Teufel heeft in ongeveer vijf jaar tijd een behoorlijk deel van de Nederlandse markt weten te overtuigen van hun kwaliteit. De Duitse partij maakt nu bijna 40 jaar luidsprekers en verkoopt direct aan de consument. Destijds revolutionair. Nu nog steeds niet dé standaard, maar het wordt steeds meer geaccepteerd. Wij vragen Rob Peters van Teufel […]

Brussel Hifi Show 2018

New Music Show 2018

Afgelopen weekend waren we in het gezellig Courtyard-Marriott hotel voor de New Music Show 2018. Ondanks de stemming over de Brexit viel het nogal mee op de weg. We zaten blijkbaar aan de goeie kant van Brussel!

Geef een reactie