Interview Lorenzo Belloli – Bassocontinuo

Bassocontinuo

Op de Alkmaar Audio Show hebben we met heel wat interessante mensen kunnen praten. Onder meer de eigenaar en ontwerper van Bassocontinuo: Lorenzo Belloli. Hij vertelt ons over zijn nieuwe instap-serie: de Classic lijn die net als bijvoorbeeld de Reference en Revolution-lijn compleet modulair zijn. Door echter geen superluxe leder of carbon te gebruiken kan de prijs significant omlaag. Voor ongeveer 1200 euro hebt u een rack met drie niveau’s.

Het is een interessante nieuwe lijn die Bassocontinuo neer heeft gezet. Niet iedereen kan of wil 3000 euro of meer uitgeven aan een meubel. Door de prijs meer dan te halveren, is een nieuwe doelgroep aan te boren. Een groep die wel iets serieus zoekt, maar niet zit te wachten op leer en carbon, wat een meubel begrijpelijk een stuk prijziger maakt.

De nieuwe Classic-lijn is compleet modulair, gedempt en geschikt voor apparten tot zo’n 60 KG per level. Daar past dus wel een dik monoblok in!

Video Interview Bassocontinuo

Gerelateerde berichten

Kevin Duffy - Sound United

Presentatie Kevin Duffy – CEO Sound United – De Visie

De EDC – European Dealer Conference – begint altijd met een presentatie van de managers van de multinational. Kevin Duffy is de CEO van het bedrijf waar Denon, Marantz, HEOS, Polk, Definitive Technology en Classé onder vallen. Hij gaat langs de tijd van de overname, de huidige status en de toekomstplannen. 

Presentatie Sander van der Heide

Presentatie Sander van der Heide – Loudness en Mastering

Samen met Sander van der Heide – Mastering Engineer bij Wisseloord Studio’s – en Grimm Audio heeft Chattelin Audio Systems een avond georganiseerd rondom loudness en Mastering anno 2017. Er komt heel wat kijken bij het goed masteren van een album. En wie kan dit beter uitleggen dan Sander van der Heide?

Blijft er leuk uit zien, die luidsprekers van Bach. De set wordt aangevuld door Esoteric.

Wat is er te zien op de X-Fi show?

NIEUWS – Vanaf morgen kunt u in Veldhoven terecht voor weer een geweldige hifi-show. Deze X-Fi show is nu voor de derde keer, maar voor het eerst in Koningshof, Veldhoven. Jazeker: de locatie waar voorheen altijd de VAD-show was. 

Geef een reactie