web analytics

Interview Helios – ATC – Audio Show Alkmaar 2018

Op de Audio Show Alkmaar hebben we interessante spullen kunnen zien en horen. Zowel exotisch als meer down to earth. Helios uit Haarlem staat met ATC te spelen. Bekend van diverse studio monitoren. Nu laten ze de nieuwe ATC P2 eindversterker zien: de Power 2… gokken we zo. De opvolger van de P1. Prijs is zo’n 4500 euro en levert 300 watt. 

ATC is met name bekend om zijn zeer hoogwaardige studio monitoren. Ze maken echter ook eindversterkers, dacs en bijvoorbeeld cd-loopwerken. Op de Audio Show Alkmaar laat Helios – importeur van ATC – de nieuwe P2 eindversterker horen. Een model met twee keer 300 watt. Pure watts. En wat horen we een heerlijke snelheid en dynamiek! Reden genoeg om even te praten.

Video Interview Helios – ATC

Gerelateerde berichten

Arcam D33 converter

Video Arcam D33 d/a-converter

VIDEO – We bekijken vandaag de Aarcam D33 d/a-converter. Een dac met twee usb-inputs, twee keer coaxiaal, optisch, aes en ipod. Kortom: een uitgebreide dac waarmee menig liefhebber van digitaal wel even vooruit kan. 

MOON 390

High End Munchen 2018 – MOON

Op de High End Munchen 2018 hebben we natuurlijk de stand van MOON niet overgeslagen. Het is te druk om met de product manager daar te spreken. Maar na een korte sessie over de nieuwe MOON 390 kunnen we wel een samenvatting voor u op video zetten. 

Geef een reactie