web analytics

Interview Helios – ATC – Audio Show Alkmaar 2018

Op de Audio Show Alkmaar hebben we interessante spullen kunnen zien en horen. Zowel exotisch als meer down to earth. Helios uit Haarlem staat met ATC te spelen. Bekend van diverse studio monitoren. Nu laten ze de nieuwe ATC P2 eindversterker zien: de Power 2… gokken we zo. De opvolger van de P1. Prijs is zo’n 4500 euro en levert 300 watt. 

ATC is met name bekend om zijn zeer hoogwaardige studio monitoren. Ze maken echter ook eindversterkers, dacs en bijvoorbeeld cd-loopwerken. Op de Audio Show Alkmaar laat Helios – importeur van ATC – de nieuwe P2 eindversterker horen. Een model met twee keer 300 watt. Pure watts. En wat horen we een heerlijke snelheid en dynamiek! Reden genoeg om even te praten.

Video Interview Helios – ATC

Gerelateerde berichten

Q’s Column – Typemachine

Zijn gedachtes over audio bezorgen Q slapeloze nachten. Plafonddiensten, zoals Q ze noemt.  Hij heeft zijn nachtrust nodig. Daarom gebruikt hij Alpha als zijn uitlaatklep. Leest u mee wat Q wakker houdt…. Typemachines.

IFA 2013 Alpha Audio

IFA 2013 – Dag 2

ACHTERGROND – De tweede dag zit er al weer op. De wallen beginnen zich al licht te tekenen: wat is IFA toch groot! Maar ook vandaag was er weer veel te zien. We hebben de leukste, beste en mooiste foto’s weer geselecteerd. Kijkt u maar mee!

Geef een reactie