web analytics

Interview Helios – ATC – Audio Show Alkmaar 2018

Op de Audio Show Alkmaar hebben we interessante spullen kunnen zien en horen. Zowel exotisch als meer down to earth. Helios uit Haarlem staat met ATC te spelen. Bekend van diverse studio monitoren. Nu laten ze de nieuwe ATC P2 eindversterker zien: de Power 2… gokken we zo. De opvolger van de P1. Prijs is zo’n 4500 euro en levert 300 watt. 

ATC is met name bekend om zijn zeer hoogwaardige studio monitoren. Ze maken echter ook eindversterkers, dacs en bijvoorbeeld cd-loopwerken. Op de Audio Show Alkmaar laat Helios – importeur van ATC – de nieuwe P2 eindversterker horen. Een model met twee keer 300 watt. Pure watts. En wat horen we een heerlijke snelheid en dynamiek! Reden genoeg om even te praten.

Video Interview Helios – ATC

Gerelateerde berichten

Dynaudio Contour 2016

High End Munchen 2016 – Dynaudio

Dynaudio heeft geen introductie nodig. Er gebeurt wat in de markt als één van de grootste luidsprekerfabrikanten een nieuw model introduceert. En zeker als het om de ‘beroemde’ Contour-serie gaat. Na jááááren wachten is hij er dan! Wij gaan kijken uitvogelen wat er nieuw is. 

Fotoverslag iEAR 2016 – Willem II stadion Tilburg

Afgelopen weekend was de iEAR-show in Tilburg. In het grote, mooie Willem II stadion. Met ongeveer 50 merken, verdeeld over twee verdiepingen was het zonder meer een bezoekje waard voor de liefhebbers. En dat hebben veel fanaten dan ook gedaan! Wij geven u een impressie met foto’s. Kunt u nog even nagenieten, of een idee […]

Geef een reactie