Interview Cyrus Audio – Xfi

Op de Xfi stond voor het eerst Cyrus Audio. Een merk dat we niet zo heel veel meer hebben gezien de laatste tijd. De eigenwijze Britten hebben echter heel wat mooie spullen in de markt gezet. Wij bekijken de nieuwe SoundKey: een usb-dacje. 

Cyrus Audio is zo’n typisch eigenwijs merk. Met half-din spullen, een eigen rekje. En niet te vergeten: een eigen, up-beat sound. Ze hebben sinds kort een nieuwe importeur: One Hifi. En die heeft de spullen op de Xfi neergezet voor het publiek.

Cyrus heeft ook de nieuwe SoundKey: een klein, charmant usb-dacje. Voor ongeveer 149 euro is deze van u. En dan hebt u ook keuze uit vier kleuren… Bekijk ons interview op video voor meer informatie!

Interview Cyrus Audio – Xfi 2017

Gerelateerde berichten

htpc weer in het rek

Geen rotaties meer

Een computer werkt niet prettig zonder permanente opslag. Daarom zit er in elke pc – dus ook een htpc – een harde schijf. Wie echter een pc heel stil maakt, zal merken dat een harde schijf vrij goed hoorbaar is. Wij hebben de Alpha Audio htpc daarom maar helemaal voorzien van ssd’s.

Wilson Benesch Endeavour (1)

Hoe kies je de juiste luidspreker?

Een set samenstellen is een behoorlijk lastig en complex proces. Alles moet passen. De versterker, bron, luidsprekers en bekabeling. Niet alleen consumenten hebben er moeite mee. Ook professionals kunnen hun hersenen pijnigen bij het samenstellen. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet en kunt houden bij het kiezen van de juiste luidspreker.

Avalon Transcendent

Wie een complete muziekfanaat is én een over een zeer gespekte bankrekening beschikt, kan het wellicht interessant vinden om zijn favoriete band in huis uit te nodigen. Helaas is het dan na een uurtje of twee wel over met de pret. Een andere optie is om een dusdanig goede set aan te schaffen dat op […]

5 reacties

  1. Leuk die interview, ik heb me ruim jaar geleden op een bericht van jou Jaap bij Kickstarter ingeschreven voor de Cyrus Soundkey voor nog geen 90 Euro.

    Ondertussen heb ik hem al een half jaar in huis en gebruik hem heel veel.

    Het bijzondere is als ik hem eens niet gebruik dan mis ik iets, mijn B&W P5 die normaal al heel goed klinkt wordt helemaal brilliant met de Cyrus Soundkey.

    Enne, ik heb die rode (Rose) zoals zij hem noemen. een wonderschoon kleinnood.

Geef een reactie