web analytics

Interview Cyrus Audio – Xfi

Op de Xfi stond voor het eerst Cyrus Audio. Een merk dat we niet zo heel veel meer hebben gezien de laatste tijd. De eigenwijze Britten hebben echter heel wat mooie spullen in de markt gezet. Wij bekijken de nieuwe SoundKey: een usb-dacje. 

Cyrus Audio is zo’n typisch eigenwijs merk. Met half-din spullen, een eigen rekje. En niet te vergeten: een eigen, up-beat sound. Ze hebben sinds kort een nieuwe importeur: One Hifi. En die heeft de spullen op de Xfi neergezet voor het publiek.

Cyrus heeft ook de nieuwe SoundKey: een klein, charmant usb-dacje. Voor ongeveer 149 euro is deze van u. En dan hebt u ook keuze uit vier kleuren… Bekijk ons interview op video voor meer informatie!

Interview Cyrus Audio – Xfi 2017

Gerelateerde berichten

Kroma Audio Show Chattelin Audio

Kroma Audio Elektra Show bij Chattelin Audio

Krion… Het lijkt wel een of andere God uit de oudheid. Of een personage uit een computerspel. Het is echter een ongelooflijk dicht materiaal met de eigenschap resonanties niet toe te laten. En dat is precies waar de Kroma Audio luidsprekers van zijn gemaakt. Chattelin Audio speelt met het topmodel: de Elektra. En wij gaan […]

Fotoverslag iEAR 2016 – Willem II stadion Tilburg

Afgelopen weekend was de iEAR-show in Tilburg. In het grote, mooie Willem II stadion. Met ongeveer 50 merken, verdeeld over twee verdiepingen was het zonder meer een bezoekje waard voor de liefhebbers. En dat hebben veel fanaten dan ook gedaan! Wij geven u een impressie met foto’s. Kunt u nog even nagenieten, of een idee […]

5 reacties

  1. Leuk die interview, ik heb me ruim jaar geleden op een bericht van jou Jaap bij Kickstarter ingeschreven voor de Cyrus Soundkey voor nog geen 90 Euro.

    Ondertussen heb ik hem al een half jaar in huis en gebruik hem heel veel.

    Het bijzondere is als ik hem eens niet gebruik dan mis ik iets, mijn B&W P5 die normaal al heel goed klinkt wordt helemaal brilliant met de Cyrus Soundkey.

    Enne, ik heb die rode (Rose) zoals zij hem noemen. een wonderschoon kleinnood.

Geef een reactie