web analytics

Interview Cyrus Audio – Xfi

Op de Xfi stond voor het eerst Cyrus Audio. Een merk dat we niet zo heel veel meer hebben gezien de laatste tijd. De eigenwijze Britten hebben echter heel wat mooie spullen in de markt gezet. Wij bekijken de nieuwe SoundKey: een usb-dacje. 

Cyrus Audio is zo’n typisch eigenwijs merk. Met half-din spullen, een eigen rekje. En niet te vergeten: een eigen, up-beat sound. Ze hebben sinds kort een nieuwe importeur: One Hifi. En die heeft de spullen op de Xfi neergezet voor het publiek.

Cyrus heeft ook de nieuwe SoundKey: een klein, charmant usb-dacje. Voor ongeveer 149 euro is deze van u. En dan hebt u ook keuze uit vier kleuren… Bekijk ons interview op video voor meer informatie!

Interview Cyrus Audio – Xfi 2017

Gerelateerde berichten

Is MQA het DSD van 2017?

We kunnen er lang of kort over discussiëren, maar DSD is een niche-format. Een format wat weliswaar bijzonder goed kan klinken, maar nooit het grote publiek heeft bereikt. Een format voor… hifi-nerds. Zoals u en wij. En dat hoeft helemaal niet erg te zijn. Wij vragen ons af of MQA ook zo’n bestaan tegemoet gaat. […]

Böhmer Audio Wavelet

Impressie Böhmer Audio Wavelet room / speaker corrector

Automatische correctie voor luidsprekers en akoestiek is langzaam maar zeker de harten van ook verstokte liefhebbers aan het winnen. Al blijft het goed om kritisch te zijn op nieuwe trends en technieken. Wij hebben de Böhmer Audio Wavelet ter test. Ook wel verkocht onder de naam Legacy Wavelet. We vragen Ronald van Ovost wat dit […]

5 reacties

  1. Leuk die interview, ik heb me ruim jaar geleden op een bericht van jou Jaap bij Kickstarter ingeschreven voor de Cyrus Soundkey voor nog geen 90 Euro.

    Ondertussen heb ik hem al een half jaar in huis en gebruik hem heel veel.

    Het bijzondere is als ik hem eens niet gebruik dan mis ik iets, mijn B&W P5 die normaal al heel goed klinkt wordt helemaal brilliant met de Cyrus Soundkey.

    Enne, ik heb die rode (Rose) zoals zij hem noemen. een wonderschoon kleinnood.

Geef een reactie