web analytics

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

NAIM Audio

We waren onlangs bij NAIM Audio op bezoek. Daar hebben we natuurlijk een prachtige tour door de fabriek gekregen. (Die video is binnenkort te zien op Alpha Audio). We hebben ook een interessant gesprek met de nieuwe Managing Director – Charlie Henderson – gehad. Dat hebben we ook even op camera vastgelegd. 

Henderson is op moment van schrijven net geen jaar Managing Director. Met een achtergrond in de personal audio heeft hij zeker kijk op de industrie. We vragen hem wat NAIM zo speciaal maakt, wat de toekomst mogelijk brengt en hoe hij tegen de industrie aan kijkt.

Uit het gesprek blijkt al gauw dat zijn hart sneller gaat kloppen van het prachtige merk. En dat hij niet alleen het merk, maar ook de community enorm waardeert. En er naar luistert.

We wensen u veel kijkplezier.

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

Gerelateerde berichten

moscow show

Bij gadgetshow MoSCoW aan tafel

VIDEO – Eens in de zoveel tijd nodigt gadgetshow MoSCow (van Sander van der Heide (@sandertje)) Alpha Audio uit om wat mooie hifi-gadgets te bespreken. Deze keer nemen we de Meridian Explorer mee. 

Ken Ishiwata

Hoe Ken Ishiwata bij Marantz is gekomen – 40 jaar dienst

Ken Ishiwata… Dé Marantz-man. De man van de KI-Signature series; begerenswaardige Marantz-modellen, getuned voor nog meer muziek. In 2018 is hij veertig jaar in dienst bij Marantz. Vandaar de speciale KI-Ruby. Immers: Marantz moet het op één of andere manier vieren. Bij de introductie van de Ruby krijgen we een compleet verhaal van Mr Ishiwata […]

Geef een reactie