web analytics

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

NAIM Audio

We waren onlangs bij NAIM Audio op bezoek. Daar hebben we natuurlijk een prachtige tour door de fabriek gekregen. (Die video is binnenkort te zien op Alpha Audio). We hebben ook een interessant gesprek met de nieuwe Managing Director – Charlie Henderson – gehad. Dat hebben we ook even op camera vastgelegd. 

Henderson is op moment van schrijven net geen jaar Managing Director. Met een achtergrond in de personal audio heeft hij zeker kijk op de industrie. We vragen hem wat NAIM zo speciaal maakt, wat de toekomst mogelijk brengt en hoe hij tegen de industrie aan kijkt.

Uit het gesprek blijkt al gauw dat zijn hart sneller gaat kloppen van het prachtige merk. En dat hij niet alleen het merk, maar ook de community enorm waardeert. En er naar luistert.

We wensen u veel kijkplezier.

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

Gerelateerde berichten

Bowers Soundtasting

Bowers & Wilkins Soundtasting

Een uitnodiging voor een soundtasting. Soundtasting? Dus je gaat naar een prachtige stereoset luisteren. Naar bijvoorbeeld rustgevende klanken van de golven van de zee, terwijl er ondertussen iemand een emmer zeewater in je gezicht gooit. Zodat je al proestend de zoute zilte zee proeft.

Geef een reactie