web analytics

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

NAIM Audio

We waren onlangs bij NAIM Audio op bezoek. Daar hebben we natuurlijk een prachtige tour door de fabriek gekregen. (Die video is binnenkort te zien op Alpha Audio). We hebben ook een interessant gesprek met de nieuwe Managing Director – Charlie Henderson – gehad. Dat hebben we ook even op camera vastgelegd. 

Henderson is op moment van schrijven net geen jaar Managing Director. Met een achtergrond in de personal audio heeft hij zeker kijk op de industrie. We vragen hem wat NAIM zo speciaal maakt, wat de toekomst mogelijk brengt en hoe hij tegen de industrie aan kijkt.

Uit het gesprek blijkt al gauw dat zijn hart sneller gaat kloppen van het prachtige merk. En dat hij niet alleen het merk, maar ook de community enorm waardeert. En er naar luistert.

We wensen u veel kijkplezier.

Interview Charlie Henderson – NAIM Audio

Gerelateerde berichten

Q acoustics 3000i series

Video Introductie Q Acoustics 3000i

Wij genieten altijd van introducties van nieuwe producten. Zeker een nieuwe luidspreker is toch wel een ‘dingetje’. Wat is er anders? Klinkt het echt beter? En hoe zit het met de prijs? Q Acoustics laat ons in Duitsland de nieuwe 3000i-series zien. En horen! En hoewel sommige wijzigingen subtiel of onzichtbaar zijn – denk aan […]

Geef een reactie