Interview Bowers & Wilkins – Xfi 2017

Op Xfi stonden dit jaar ook wat grote partijen. Denk aan Bowers & Wilkins. Die toont de pas geïntroduceerde 700-series. Eigenlijk de 700 S2-series. Wij praten met Stefan Zaunbrecher van Bowers & Wilkins. 

De 700-serie is niet nieuw. Ooit heeft de CM-serie de 700-serie opgevolgd. Maar dat heeft Bowers weer teruggedraaid om de line-up weer wat logischer te maken. Het is nu dus 600, 700 en 800-serie geworden. Wat inderdaad veel logischer is.

De nieuwe 700-serie heeft een paar elementen van de 800-serie gekregen. Denk aan de Continuüm middentoner of de aerofoil woofer. Stefan loopt de modellen en kenmerken langs.

Gerelateerde berichten

iEAR SHOW 2015

Verslag iEAR Show 2015

Er zijn helaas niet heel veel interessante audioshows in Nederland. Om er een paar te noemen: X-Fi, AZ-show en nu voor het eerst: de iEAR show. Wij zijn natuurlijk benieuwd wat er staat en hoe het allemaal speelt!

De Parel Jager

Als redactielid van een audioplatform kom je een hoop mensen tegen. Ik heb door de jaren heen wel gemerkt dat binnen de audiowereld – en dan met namen stereo – er vier hoofdgroepen van mensen zijn. Eigenlijk is het gros in te delen in één van deze vier groepen. Uitzonderingen (Fan Boys) en subcategorieën even […]

Multitest Multiroom Audio - Meetopstelling (2)

Multitest Monitor speakers – line up en uitleg metingen

We zijn op moment van schrijven nog druk met de test bezig. De metingen hebben we verricht en de eerste foto’s zijn ook gemaakt. Om u een idee te geven hoe we zo’n test doen, leggen we uit hoe we inspelen en de metingen verrichten. Ga er even rustig voor zitten. Wij hebben de videocamera […]

1 reactie

Geef een reactie