web analytics

Interview Bowers & Wilkins – Xfi 2017

Op Xfi stonden dit jaar ook wat grote partijen. Denk aan Bowers & Wilkins. Die toont de pas geïntroduceerde 700-series. Eigenlijk de 700 S2-series. Wij praten met Stefan Zaunbrecher van Bowers & Wilkins. 

De 700-serie is niet nieuw. Ooit heeft de CM-serie de 700-serie opgevolgd. Maar dat heeft Bowers weer teruggedraaid om de line-up weer wat logischer te maken. Het is nu dus 600, 700 en 800-serie geworden. Wat inderdaad veel logischer is.

De nieuwe 700-serie heeft een paar elementen van de 800-serie gekregen. Denk aan de Continuüm middentoner of de aerofoil woofer. Stefan loopt de modellen en kenmerken langs.

Gerelateerde berichten

Holland Link

Bij de platenspeler-juwelier

Ook nu de economische crisis voorbij is, heeft de audio-detaillist het niet makkelijk. Er verdwijnen nog altijd meer audiowinkels dan erbij komen. En de grote winkelketens hebben een audio-aanbod dat de middelmaat zelden overstijgt. Soms komen we uitzonderingen tegen; eigenzinnige ondernemers die de onmisbare schakel vormen tussen vraag en aanbod naar bijzondere audioproducten. En die […]

Wilson Benesch Endeavour (1)

Hoe kies je de juiste luidspreker?

Een set samenstellen is een behoorlijk lastig en complex proces. Alles moet passen. De versterker, bron, luidsprekers en bekabeling. Niet alleen consumenten hebben er moeite mee. Ook professionals kunnen hun hersenen pijnigen bij het samenstellen. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet en kunt houden bij het kiezen van de juiste luidspreker.

1 reactie

Geef een reactie