web analytics

Impressie ISE 2018

ISE is in een paar jaar uitgegroeid tot een serieus grote show. De gehele RAI staat vol met partijen die op één of andere manier gekoppeld zijn aan de Custom Install markt. Van netwerk tot projectie, digital signage, audio en zelfs een stukje video creatie en distributie. Wij hebben vooral even de audiomarkt bekeken! 

De afgelopen week was ISE. Een gigantische show rondom custom install. Dit jaar waren alle hallen van de RAI vol, plus nog een paar tenten. Ongelooflijk. Wilde u parkeren onder de RAI? Vergeet het maar als u na half tien aan komt tuffen… We kunnen gerust spreken van een beurssuccesje op Nederlandse bodem.

Audio

Wij komen natuurlijk voor hifi… en dat was er genoeg! Veel meer dan de jaren ervoor. Alle serieuze partijen zijn van de … partij. Denk aan DALI, Bowers, NAD, Bluesound, Dynaudio, KEF, Pioneer, Yamaha… Moon… Monitor Audio… etc… Te veel om op te noemen.

Het mooie is dat iedere grote fabrikant nu wel een custom install serie heeft. Niet gek: het is een groeimarkt. Het is namelijk vrij eenvoudig: lang niet iedereen wil grote speakers in de kamer. Maar er zijn wel heel wat mensen die gewoon goed geluid willen. Mooi geluid voor een intense film- of muziek-ervaring. maar dat dus zonder die dikke vloerstaanders.

Wij hebben genoten van de ISE. Helaas hebben we maar één dag gehad op deze geweldige beurs. Echter: we hebben een prima indruk kunnen krijgen. Wilt u onze indruk even snel horen? Check de onderstaande video! Ook wat plaatjes kijken? De foto’s staan hieronder!

Video ISE 2018

Foto’s ISE 2018

Gerelateerde berichten

Road Trip Zwitserland – Deel 4 – Stenheim

Van de Zwitserse merken die we tijdens deze tour hebben bezocht, is Stenheim het jongste audiomerk. In 2010 werd Stenheim opgericht door een groep oud-medewerkers van het Zwitserse ultra high end-merk Goldmund; in 2013 al vertrekken deze naar het Franse Devialet en wordt Jean-Pascal Panchard CEO van Stenheim. Panchard heeft een electrotechnische achtergrond en haalt […]

Brussel Hifi Show 2018

New Music Show 2018

Afgelopen weekend waren we in het gezellig Courtyard-Marriott hotel voor de New Music Show 2018. Ondanks de stemming over de Brexit viel het nogal mee op de weg. We zaten blijkbaar aan de goeie kant van Brussel!

2 reacties

Geef een reactie