Impressie HEOS (By Denon)

HEOS 5

We hebben van Denon een leuke zending gekregen: een HEOS multiroom-systeem. Op het bureau vandaag de HEOS 5, HEOS Link en HEOS Amp.

Belangrijk

HEOS is een belangrijk product voor Denon. Het moet laten zien dat Denon een serieus merk is binnen de streamingmarkt. Nu weten we dat Denon prima versterkers en dacs kan maken, maar hoe zit het met software? En hoe zit het met gebruiksvriendelijkheid? Bijvoorbeeld installatie en het starten van muziek. Gaat dat wel gemakkelijk?

Video HEOS by Denon

Meer informatie

Alpha Audio heeft al een paar keer geschreven over HEOS. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie. Denk aan prijzen, details en meer producten.

Presentatie over HEOS

Aanvullingen binnen HEOS

WifiMedia verkoopt HEOS

https://www.alpha-audio.nl/achtergrond/impressie-heos-by-denon-3/

Gerelateerde berichten

Bassocontinuo

Interview Lorenzo Belloli – Bassocontinuo

Op de Alkmaar Audio Show hebben we met heel wat interessante mensen kunnen praten. Onder meer de eigenaar en ontwerper van Bassocontinuo: Lorenzo Belloli. Hij vertelt ons over zijn nieuwe instap-serie: de Classic lijn die net als bijvoorbeeld de Reference en Revolution-lijn compleet modulair zijn. Door echter geen superluxe leder of carbon te gebruiken kan […]

moscow show

Bij gadgetshow MoSCoW aan tafel

VIDEO – Eens in de zoveel tijd nodigt gadgetshow MoSCow (van Sander van der Heide (@sandertje)) Alpha Audio uit om wat mooie hifi-gadgets te bespreken. Deze keer nemen we de Meridian Explorer mee. 

Geef een reactie