Impressie HEOS (By Denon)

HEOS 5

We hebben van Denon een leuke zending gekregen: een HEOS multiroom-systeem. Op het bureau vandaag de HEOS 5, HEOS Link en HEOS Amp.

Belangrijk

HEOS is een belangrijk product voor Denon. Het moet laten zien dat Denon een serieus merk is binnen de streamingmarkt. Nu weten we dat Denon prima versterkers en dacs kan maken, maar hoe zit het met software? En hoe zit het met gebruiksvriendelijkheid? Bijvoorbeeld installatie en het starten van muziek. Gaat dat wel gemakkelijk?

Video HEOS by Denon

Meer informatie

Alpha Audio heeft al een paar keer geschreven over HEOS. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie. Denk aan prijzen, details en meer producten.

Presentatie over HEOS

Aanvullingen binnen HEOS

WifiMedia verkoopt HEOS

Gerelateerde berichten

Sound United

Interview Sound United Benelux – Denon & Marantz.

Nu Denon & Marantz deel uitmaakt van het Amerikaanse Sound United dat op de achtergrond weer in bezit is van de Charlesbank in Boston en New York, is Alpha-Audio nieuwsgierig hoe de toekomst van D&M er uit ziet. Dat komen we te weten door de managers te interviewen die verantwoordelijk zijn voor de Benelux. Tijd […]

Raumfeld-Cube

Video Raumfeld Cube

VIDEO – We hebben vandaag de Raumfeld Cube binnengekregen om te gaan testen. Maar voordat we deze set streaming-speakers aan een grondige test onderwerpen, lopen we hem eerst even langs. Met de camera aan natuurlijk!

Zijn hoge samplingrates nuttig?

Zin of onzin? Hoge samplingrates zijn altijd een punt van discussie. En we krijgen er veel vragen over. Vandaar dat we deze veel voorkomende lezersvraag eens uitleggen op video. We leggen uit wat samplingrate – en bitgrootte – is en wat de invloed is op audio. Heel veel kijkplezier! 

Geef een reactie