Impressie HEOS (By Denon)

HEOS 5

We hebben van Denon een leuke zending gekregen: een HEOS multiroom-systeem. Op het bureau vandaag de HEOS 5, HEOS Link en HEOS Amp.

Belangrijk

HEOS is een belangrijk product voor Denon. Het moet laten zien dat Denon een serieus merk is binnen de streamingmarkt. Nu weten we dat Denon prima versterkers en dacs kan maken, maar hoe zit het met software? En hoe zit het met gebruiksvriendelijkheid? Bijvoorbeeld installatie en het starten van muziek. Gaat dat wel gemakkelijk?

Video HEOS by Denon

Meer informatie

Alpha Audio heeft al een paar keer geschreven over HEOS. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie. Denk aan prijzen, details en meer producten.

Presentatie over HEOS

Aanvullingen binnen HEOS

WifiMedia verkoopt HEOS

Gerelateerde berichten

Sony High Res Wisseloord Studio

Sony High Res event in Wisseloord Studio’s

ACHTERGROND – High Res begint langzaam maar zeker in te burgeren. Nu is het wel nog zo dat alleen ‘freaks’ ermee bezig zijn. Echter is het niet langer zo dat niche-labels high-res versies uitbrengen. Steeds vaker komt ook populaire muziek in high-res uit. Een goede zaak, want alleen op die manier zal ook de jeugd […]

Audio Show Alkmaar 2018

Foto- en Videoverslag Audio Show Alkmaar 2018

Het is weer de tijd van het jaar: het AFAS-stadion is omgetoverd tot een gezellig drukke audioshow. Jep: de Audio Show Alkmaar. Wij zijn – gewapend met de camera – over de show gelopen. Even een dagje films en foto’s maken. Kunt u ofwel voorproeven, of nagenieten!

cat-kabel

Serieus streamen? Gebruik kabel!

OPINIE – We krijgen heel wat vragen bij Alpha Audio. Bijvoorbeeld de vraag welke dac het beste is. Of wat de beste methode is van streamen. Of welke software het beste presteert. Ook krijgen we geregeld de vraag hoe het mogelijk is dat een stream stottert. De eerste vraag is dan: hoe streamt u precies? […]

Geef een reactie