IFA 2018 – DALI Oberon

IFA 2018 - DALI - Oberon

Op de IFA stappen we natuurlijk de hal in met alle audio-merken: hal 1.2. En daar vinden op stand 104 onze Deense audiovrienden. Met… jawel, een nieuwe instapper: de Oberon. We nemen u langs deze nieuwe lijn.

Waar de naam vandaan komt… geen idee. Maar echt lekker bekt het niet, vinden we. Maar dat maakt niet uit, want het gaat om de prestaties en de prijs. En dat zit beide wel goed als we het zo inschatten. met een instapprijs van zo’n 199 euro per stuk tot een maximum van zo’n 499 euro, zit DALI op een goed level. De Oberon is tevens de eerste instapper die gebruikt maakt van SMC; de magneettechnologie die u ook vind in de Epicon, Rubicon en Opticon.

De serie beslaat een tweetal bookshelfs, twee vloerstaanders, een on-wall en een center. Wellicht zullen we later nog een subwoofer zien, zodat de liefhebber een complete home-cinema kan samenstellen.

Video DALI Oberon – IFA 2018

Gerelateerde berichten

De IFA in een notendop

Wat heeft de IFA 2010 ? 50e editie ? voor indruk achtergelaten? Nou, heel simpel: 3D, 3D en nog eens 3D…

Audio Show Alkmaar 2018

Nabespreking Audio Show Alkmaar 2018

Afgelopen weekend was de Audio Show Alkmaar van 2018. De tiende editie. Hingen er slingers? Ballonnen? Toeters? Nee… Wel hing er een heerlijk sfeertje en stonden er weer twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur. Wij bespreken de show even na met de camera als getuige.

Ken Ishiwata

Hoe Ken Ishiwata bij Marantz is gekomen – 40 jaar dienst

Ken Ishiwata… Dé Marantz-man. De man van de KI-Signature series; begerenswaardige Marantz-modellen, getuned voor nog meer muziek. In 2018 is hij veertig jaar in dienst bij Marantz. Vandaar de speciale KI-Ruby. Immers: Marantz moet het op één of andere manier vieren. Bij de introductie van de Ruby krijgen we een compleet verhaal van Mr Ishiwata […]

5 reacties

Geef een reactie