web analytics

iEAR 2019 – Rotel Michi

Rotel

Rotel heeft een nieuwe Michi-lijn. Een prachtige versterkerlijn met een voorversterker, stereo eindversterker en een setje mono’s. We praten met Ronald van Bowers & Wilkins over deze nieuwe lijn van Rotel. Een belangrijke lijn, want het is de lijn die de 800-serie moet gaan aansturen. 

Gerelateerde berichten

Audio Show Alkmaar 2013

Fotoverslag Audio Show Alkmaar 2013

We zijn vandaag naar de Audio Show in Alkmaar geweest. Een gezellige, informatieve show in het AFAS-stadion (voorheen nog AZ-stadion). Met twee verdiepingen vol met hifi is het een show die je als liefhebber absoluut moet bezoeken! Wij geven een sfeerimpressie en lichten wat zaken uit die zijn opgevallen. 

Oppo 105-D

Video Oppo BDP-105D met Aria Kit

In de tijd van de SACD en de DVD-Audio schijfjes moest u óf aparte spelers aanschaffen, óf heel veel geld uitgeven aan een combispeler om alle schijfje op hoog niveau te kunnen afspelen. Doorgaans speelden alles-in-één apparaten niet de sterren van de hemel. Dat heeft natuurlijk alles met formaten te maken. En kostenbesparing. Maar hoe gaat […]

1 reactie

  1. Grappig, op de iEAR 2018 was Ronald nog als een kind zo blij dat hij niet meer met Classé hoefde de spelen maar zijn favoriete McIntosh kon gebruiken. Nu weer in een keurslijf dus. ;)
    Wist trouwens niet dat de 800 Diamond serie moeilijk is aan te sturen. En ben benieuwd naar jullie oordeel over die Michi apparaten.

Geef een reactie