web analytics

iEAR 2019 – Rotel Michi

Rotel

Rotel heeft een nieuwe Michi-lijn. Een prachtige versterkerlijn met een voorversterker, stereo eindversterker en een setje mono’s. We praten met Ronald van Bowers & Wilkins over deze nieuwe lijn van Rotel. Een belangrijke lijn, want het is de lijn die de 800-serie moet gaan aansturen. 

Gerelateerde berichten

Dion Audio SD100 versterker power

Hoe kies je de juiste versterker?

Een set samenstellen is voor veel liefhebbers een proces dat misschien wel jaren kan duren. Het is een proces van mix and match. Passen, meten, proeven, luisteren, twijfelen en uiteindelijk: magie. Is het echt zo moeilijk? In dit eerste deel van onze buy-guides: versterkers. 

Dal Epicon 8

Alpha Audio interview Lars Worre

VIDEO – Alpha Audio is vandaag op de Dutch Dealer Days. Daar is onder meer de nieuwe Dali Epicon 8 te beluisteren op een prachtige set van NAD (M2, M50 en M52). Alpha Audio laat niet snel een kans voorbij gaan als de CEO van een bedrijf aanwezig is. Zeker niet als deze ook nog […]

1 reactie

  1. Grappig, op de iEAR 2018 was Ronald nog als een kind zo blij dat hij niet meer met Classé hoefde de spelen maar zijn favoriete McIntosh kon gebruiken. Nu weer in een keurslijf dus. ;)
    Wist trouwens niet dat de 800 Diamond serie moeilijk is aan te sturen. En ben benieuwd naar jullie oordeel over die Michi apparaten.

Geef een reactie