web analytics

iEAR 2019 – Melco – Melco S100 switch

We zijn met Alan Ainslie in gesprek van Melco. Alan – Mr Melco – vertelt ons alles over de S100 switch van Melco. Niet direct het koopje van de eeuw met 2000 euro, maar er zijn wel wat dingen anders dan anders bij deze switch. We hebben het geprek op video vastgelegd. 

Gerelateerde berichten

Bowers-Wilkins-Logo

Fabrieksbezoek Bowers & Wilkins – Deel 1

Er zijn behoorlijk wat merken met ?Heritage? in de hifi. Merken met decennia geschiedenis. Bowers & Wilkins is één van die merken. Opgericht door John Bowers  in in 1966 heeft het merk een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Wij zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in de gemoderniseerde fabriek. Een plek waar B&W alle 800-serie luidsprekers […]

moscow show

Bij gadgetshow MoSCoW aan tafel

VIDEO – Eens in de zoveel tijd nodigt gadgetshow MoSCow (van Sander van der Heide (@sandertje)) Alpha Audio uit om wat mooie hifi-gadgets te bespreken. Deze keer nemen we de Meridian Explorer mee. 

2 reacties

  1. Interessant. De vraag is in welke gevallen die buffer zou werken. In mijn receiver zit bijvoorbeeld ook al een buffer die ca. 10 s opslaat. Ik ga er vanuit dat dat in de meeste streamers zit. Waarom dan een dubbele buffer.

    Overigens: het zou handig zijn om bij de Mbit/s aan te geven bij hoeveel kanalen dat is. Zeker vanaf een NAS speel ik regelmatig tracks waarbij zelfs de content als surrounds is gecomponeerd. Een bitrate van 96/24 zegt veel meer als je erbij zegt hoeveel kanalen het betreft.

Geef een reactie