web analytics

iEAR 2019 – Melco – Melco S100 switch

We zijn met Alan Ainslie in gesprek van Melco. Alan – Mr Melco – vertelt ons alles over de S100 switch van Melco. Niet direct het koopje van de eeuw met 2000 euro, maar er zijn wel wat dingen anders dan anders bij deze switch. We hebben het geprek op video vastgelegd. 

Gerelateerde berichten

Bezoek Van Medevoort

Bezoek Ad van Medevoort

ACHTERGROND – Het was weer veel te lang geleden dat we in Maarssen op bezoek zijn geweest bij Ad van Medevoort. In een jaar kan veel gebeuren. En dat blijkt ook wel als we in gesprek raken over streaming, htpc’s, cd-loopwerken en dacs! Ad heeft zo zijn eigen filosofie daarover. Een filosofie gebaseerd op goed […]

Wisseloord - Watermerk Universal

Watermerk Universal Music hoorbaar

Tijdens een interessant bezoek aan Sander van der Heide van Wisseloord Studio’s hebben we kunnen hóren wat het digitale watermerk van Universal Music doet bij een stream vanaf internet. Op alle streamingdiensten – inclusief de lossless versies van Qobuz en Tidal – is een soort zweem waarneembaar. 

2 reacties

  1. Interessant. De vraag is in welke gevallen die buffer zou werken. In mijn receiver zit bijvoorbeeld ook al een buffer die ca. 10 s opslaat. Ik ga er vanuit dat dat in de meeste streamers zit. Waarom dan een dubbele buffer.

    Overigens: het zou handig zijn om bij de Mbit/s aan te geven bij hoeveel kanalen dat is. Zeker vanaf een NAS speel ik regelmatig tracks waarbij zelfs de content als surrounds is gecomponeerd. Een bitrate van 96/24 zegt veel meer als je erbij zegt hoeveel kanalen het betreft.

Geef een reactie