web analytics

High End Munchen – Daudio

Daudio - High End Munchen 2016

We hebben al vaker met de heren van Daudio gepraat. En hun producten kennen we ook aardig goed. Dit jaar staan de heren uit ons kikkerlandje met een complete surround-opstelling én nieuwe eindversterker. En ook nog samen met de koning van DSD: Jared Sacks. 

Het is een opmerkelijke speaker. Op vele vlakken. Een zwevende di-pool AMT? Dat zie je niet vaak. Een sublaag tot zo’n 16 Hz? Zie je ook niet vaak. En zo is er nog veel meer te noemen. Feit is: het klinkt als een klok. Ook nu weer op High End Munchen 2016. Met name de kracht en controle van de nieuwe eindversterker is opmerkelijk. Kortom: weer een steengoede demo.

Ook door het waanzinnige bronmateriaal van Channel Classics. Jared Sacks – en zijn zoon en dochter – stonden ook op de stand. En de multichannel-demo klinkt gewoon erg fraai. Niet voor niets stond de ruimte continu vol.

Video Daudio

Gerelateerde berichten

Kroma Audio Show Chattelin Audio

Kroma Audio Elektra Show bij Chattelin Audio

Krion… Het lijkt wel een of andere God uit de oudheid. Of een personage uit een computerspel. Het is echter een ongelooflijk dicht materiaal met de eigenschap resonanties niet toe te laten. En dat is precies waar de Kroma Audio luidsprekers van zijn gemaakt. Chattelin Audio speelt met het topmodel: de Elektra. En wij gaan […]

wifi-mythe

Vijf Wifi Mythes uitgelegd

Er wordt veel gezegd over wifi. En er wordt veel door fabrikanten beweerd. Denk aan heel hoge snelheden. Of meer gain en vermogen. Maar hoe zit het nu écht? Helpt het om 1 watt in de wifi-radio te pompen? En kloppen die snelheden op de doos? We leggen het voor u uit. 

2 reacties

Geef een reactie