web analytics

High End Munchen – Daudio

Daudio - High End Munchen 2016

We hebben al vaker met de heren van Daudio gepraat. En hun producten kennen we ook aardig goed. Dit jaar staan de heren uit ons kikkerlandje met een complete surround-opstelling én nieuwe eindversterker. En ook nog samen met de koning van DSD: Jared Sacks. 

Het is een opmerkelijke speaker. Op vele vlakken. Een zwevende di-pool AMT? Dat zie je niet vaak. Een sublaag tot zo’n 16 Hz? Zie je ook niet vaak. En zo is er nog veel meer te noemen. Feit is: het klinkt als een klok. Ook nu weer op High End Munchen 2016. Met name de kracht en controle van de nieuwe eindversterker is opmerkelijk. Kortom: weer een steengoede demo.

Ook door het waanzinnige bronmateriaal van Channel Classics. Jared Sacks – en zijn zoon en dochter – stonden ook op de stand. En de multichannel-demo klinkt gewoon erg fraai. Niet voor niets stond de ruimte continu vol.

Video Daudio

Gerelateerde berichten

Kussen

Denkt u dat het zoeken en vervangen van versleten oorschelpen van uw hoofdtelefoon ook audiologische consequenties kan hebben? Lees dan (niet) verder.

Experienzzz audiobeurs 2014

Fotoverslag Experienzzz beurs 2014

Vandaag begint de Experienzzz beurs (onderdeel van de Woonbeurs) in de RAI in Amsterdam. Wij hebben vluchtig al wat foto’s kunnen maken gisteravond tijdens een besloten meeting. Hierbij een kleine indruk van wat u daar kunt verwachten! 

2 reacties

Geef een reactie