web analytics

High End Munchen – DALI

DALI

Bij DALI vooral een heel grote in wall speaker. High-end, dat dan weer wel. Dus wie een gigantische thuisbioscoop wil bouwen met luidsprekers ín de muur, klasse DALI Epicon: nu kan het. 

Helaas niet veel nieuws vanuit de Deense hoek. DALI heeft natuurlijk al heel veel laten zien op luidsprekergebied de afgelopen anderhalf jaar. Denk aan de Rubicon en Opticon. Nu dus even rustig aan.

Behalve de in-wall, zien we nog speakerkabels. Die waren er al, maar nu zitten ze in een net doosje en zijn ze wat officiëler aangekondigd.

Video DALI

Gerelateerde berichten

Verslag Masterclass Digitaal ? Analoog

Op 16 oktober hebben Menno van der Veen en Guido Tent een masterclass georganiseerd rondom digitale en analoge circuits. Erg interessant voor de (gevorderde) zelfbouwers, of gewoon mensen die meer inzicht wensen in hoe hifi-apparatuur apparatuur werk, of  hoe een bepaalde klankkleur nu tot stand komt. Alpha Audio heeft ook plaatsgenomen in de schoolbanken en […]

China-audio

De nieuwe Spec Porn

We krijgen nogal wat vragen omtrend ethernetkabels. Logisch: het is ook best een lastige kwestie. Welke zijn goed? Is het wel hoorbaar? En wat zeggen die cijfertjes en lettertjes eigenlijk? Door al die vragen, is ons iets opgevallen: er is een nieuwe cijferoorlog ontstaan: de CAT-War. Is de categorie van je ethernetkabel dé nieuwe spec […]

Geef een reactie