web analytics

High End München 2019: een taxonomie

DALI Katch One

Systemae Acousticae Personicae

Het genieten van muziek is een persoonlijke kwestie. Wat de een mooie muziek vindt, is voor een ander onverdraaglijke herrie. Een slimme oplossing zijn systemen die de muziekbeleving persoonlijk maken. Denk aan weergevers op het oor of in de gehoorgang. En aan apparaatjes die mensen kunnen meenemen, waar muziek mee kan worden afgespeeld.

We zien elk jaar meer personal audio in München in een groeiende diversiteit; in materiaal, techniek, prijs, functionaliteit. HEDD bijvoorbeeld introduceerde de eerste hoofdtelefoon met een Air Motion Transformer als driver. Ook zagen we een Russisch merk, Kennerton, met een zeer complete collectie planars en in-ears. Hoofdtelefoons zien we bijna overal; op straat, tijdens het sporten, bij het kijken van films, thuis op de bank.  Bij elke situatie past weer een andere oplossing.

Voorbeelden: zie onze multitest van 12 hoofdtelefoons van 350 tot 3.500 euro.

 

Gerelateerde berichten

Q’s Column – Verhuizen

Systemae Acousticae Personicae InhoudZijn gedachtes over audio bezorgen Q slapeloze nachten. Plafonddiensten, zoals Q ze noemt.  Hij heeft zijn nachtrust nodig. Daarom gebruikt hij Alpha als zijn uitlaatklep. Leest u mee wat Q wakker houdt…. Verhuizen.

Teac Vrds-10

Systemae Acousticae Personicae InhoudTokyo Electro Acoustic Company… Oftewel: Made in Japan. Niet alle apparaten die in Japan zijn gemaakt zijn begerenswaardig. TEAC wél. Waarom? Heel simpel: het befaamde VRDS-loopwerk, waarbij VRDS staat voor: Vibration free Ridgit Disc clamping System.

4 reacties

Geef een reactie