web analytics

High End München 2019: een taxonomie

DALI Katch One

Systemae Acousticae Personicae

Het genieten van muziek is een persoonlijke kwestie. Wat de een mooie muziek vindt, is voor een ander onverdraaglijke herrie. Een slimme oplossing zijn systemen die de muziekbeleving persoonlijk maken. Denk aan weergevers op het oor of in de gehoorgang. En aan apparaatjes die mensen kunnen meenemen, waar muziek mee kan worden afgespeeld.

We zien elk jaar meer personal audio in München in een groeiende diversiteit; in materiaal, techniek, prijs, functionaliteit. HEDD bijvoorbeeld introduceerde de eerste hoofdtelefoon met een Air Motion Transformer als driver. Ook zagen we een Russisch merk, Kennerton, met een zeer complete collectie planars en in-ears. Hoofdtelefoons zien we bijna overal; op straat, tijdens het sporten, bij het kijken van films, thuis op de bank.  Bij elke situatie past weer een andere oplossing.

Voorbeelden: zie onze multitest van 12 hoofdtelefoons van 350 tot 3.500 euro.

 

Gerelateerde berichten

Stax SRM 009

Van Hi Fi naar My Fi

Systemae Acousticae Personicae InhoudOPINIE – Op audiobeurzen zie je ze nog steeds staan: menshoge (en ?brede) speakers, enorme monoblokken eindversterkers en kabels die meer aan tuinslangen doen denken.

Entre ISE

Verslag ISE 2014

Systemae Acousticae Personicae InhoudACHTERGROND – Vandaag is ISE gestart. En traditiegetrouw is het wederom wat groter dan het jaar ervoor en zijn de audiopartijen weer rijkelijk vertegenwoordigd. Wij hebben vandaag door de ongeveer 10 hallen gestruind op zoek naar mooie nieuwe dingen. En die waren er! 

4 reacties

Geef een reactie