web analytics

High End München 2019: een taxonomie

DALI Katch One

Systemae Acousticae Allinoneiae

Nog meer geïntegreerd zijn de apparaten waar alle functies in één enkel toestel of een set monitors zijn verenigd. Ze hebben de vorm van een langwerpige platte staaf, of zijn een vierkante doos met een draaischijf bovenop. Ze kunnen worden gebruikt onder een beeldscherm. Hoewel niet zo indrukwekkend als de eerste categorie zijn deze systemen tot heel behoorlijke prestaties in staat. De vraagprijs is ook vaak een factor 10 lager. De kwaliteit van deze alles-in-een toestellen neemt elk jaar weer toe.

Op de High End zagen we een vernieuwde versie van Naim’s Mu-so die alweer 5 jaar geleden werd geintroduceerd. Ook de Dali Katch One viel op door zijn aaibare uiterlijk en volwassen geluid.

Gerelateerde berichten

Ook t-shirts te koop!

Verslag X-Fi show 2012

Systemae Acousticae Allinoneiae InhoudVandaag was de laatste dag van de derde X-Fi show. Deze keer in Veldhoven. Na een dag wandelen, babbelen en luisteren kunnen we zeggen dat het een heel volwassen show is geworden. Vorig jaar hadden we al genoten. Dit jaar was het smullen geblazen! Prachtige sets. Innovatie en heel veel gezelligheid!

Netwerkkabels Audioquest

Netwerkkabels… maken ze een verschil?

Systemae Acousticae Allinoneiae InhoudLaat de rotte appels, peren, tomaten of wat dan ook maar komen… we gaan het gewoon zeggen: ja… er is een hoorbaar verschil in netwerkkabels. En voordat we gaan roepen: er is geen verschil in data… dat weten we. Maar waar zitten dan wel de verschillen? En hoe leiden die tot een […]

4 reacties

Geef een reactie