web analytics

High End München 2019: een taxonomie

DALI Katch One

Systemae Acousticae Allinoneiae

Nog meer geïntegreerd zijn de apparaten waar alle functies in één enkel toestel of een set monitors zijn verenigd. Ze hebben de vorm van een langwerpige platte staaf, of zijn een vierkante doos met een draaischijf bovenop. Ze kunnen worden gebruikt onder een beeldscherm. Hoewel niet zo indrukwekkend als de eerste categorie zijn deze systemen tot heel behoorlijke prestaties in staat. De vraagprijs is ook vaak een factor 10 lager. De kwaliteit van deze alles-in-een toestellen neemt elk jaar weer toe.

Op de High End zagen we een vernieuwde versie van Naim’s Mu-so die alweer 5 jaar geleden werd geintroduceerd. Ook de Dali Katch One viel op door zijn aaibare uiterlijk en volwassen geluid.

Gerelateerde berichten

Bezoekersaantallen Alpha Audio

Top 10 productrecensies in 2011

Systemae Acousticae Allinoneiae InhoudJaap verwees in de Alpha Audio kerst- en eindejaarsgroet al naar de enorme groei die Alpha Audio momenteel doormaakt als het aankomt op bezoekersaantallen. Hopelijk kan die alsmaar stijgende lijn zich ook in 2012 verder voortzetten.

High End Munchen 2016 – KEF / Arcam

Systemae Acousticae Allinoneiae InhoudIn de ruimte van KEF / Arcam staat een gigantische bioscoop opgesteld. Kilowatts aan versterking en grote KEF Reference 5 vloerstaanders rondom… En aan het plafond? Ja: ook weer speakers. We vragen Johan Coorg om eens te vertellen wat er allemaal staat. 

4 reacties

Geef een reactie