web analytics

High End Munchen 2019 – Dag 3

Onze laatste dag op de High End Munchen van 2019 is aangebroken. We hebben veel gezien dit jaar. Maar ook bewust wat meer tijd genomen in sommige kamers. Racen heeft niet zoveel zin soms… We nemen met u even de dag door! 

Video High End Munchen 2019 – Dag 3

Gerelateerde berichten

Paul McGowen

Interview Paul en Scott McGowan

Het mooie aan de Munchen-beurs is dat er ook veel internationaal bekende fabrikanten aanwezig zijn. En dit jaar ook Paul McGowan van PS Audio. Samen met zijn zoon: Scott. Het nieuws? Zowel de prachtige Direct Stream en de eigenwijze Sprout… Wij hebben natuurlijk even wat vragen gesteld.

Verslag Masterclass Digitaal ? Analoog

Op 16 oktober hebben Menno van der Veen en Guido Tent een masterclass georganiseerd rondom digitale en analoge circuits. Erg interessant voor de (gevorderde) zelfbouwers, of gewoon mensen die meer inzicht wensen in hoe hifi-apparatuur apparatuur werk, of  hoe een bepaalde klankkleur nu tot stand komt. Alpha Audio heeft ook plaatsgenomen in de schoolbanken en […]

2 reacties

  1. Leuk filmpje heren! Mooi duo zijn jullie ook.

    Wat jullie over Audioquest en het afschermen van kabels vertelden bevestigde het beeld wat ik reeds had. Namelijk dat zij het belang van een goede afscherming lang onderschat hebben. Bizar toch voor zo’n groot en gerenommeerd merk? En dat terwijl kleine(re) merken als Kemp Elektroniks en the Chord Company dat al vele jaren weten en in de praktijk brengen. Nog voor normale prijzen ook.

Geef een reactie