web analytics

High End Munchen 2018 – Verslag Dag 2

Op onze tweede dag op de High End Munchen 2018 hebben we niet alleen de ‘grote jongens’ bezocht. We hebben ook even een uitstapje gemaakt. En het was het waard, want we hebben toch twee potentiele parels gevonden! We publiceren al deze interviews in de komende dagen. Dus nog heeeel even geduld!

Het was een mooie dag. En dan niet alleen op gebied van weer. Al zult u zien dat we prima buiten op een bankje kunnen nabespreken. Op High End is er een zogenaamde Newby-booth die bedoeld is voor bedrijven die net op de markt zijn en iets interessants willen laten zien. Wij zijn daar even gaan kijken nadat we bij Metrum hebben gekletst. Wat deze newby-bedrijven laten zien, kunt u in de video bekijken.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de grote jongens bezocht. Denk aan Hegel, JBL, Illusonic, dCS en bijvoorbeeld TEAC en Esoteric. U kunt dat allemaal zien in de foto’s. Veel kijkplezier!

Foto’s High End Munchen 2018

Gerelateerde berichten

Buizenversterker load meter

Fotoverslag AZ Show 2012

Het was weer feest in het AZ Stadion. Tenminste: voor de hifi-fans. Studio Alkmaar heeft weer een hifi-show gehouden in het voetbalstadion in Alkmaar. Twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur van alle hifi- en high-end merken. Denk aan Spectral, Pass Labs, Cyrus, Guru, Tentlabs, Mansberg, MBL, ga zo maar door. Wij hebben uiteraard foto’s gemaakt. […]

Ook t-shirts te koop!

Verslag X-Fi show 2012

Vandaag was de laatste dag van de derde X-Fi show. Deze keer in Veldhoven. Na een dag wandelen, babbelen en luisteren kunnen we zeggen dat het een heel volwassen show is geworden. Vorig jaar hadden we al genoten. Dit jaar was het smullen geblazen! Prachtige sets. Innovatie en heel veel gezelligheid!

2 reacties

Geef een reactie