High End Munchen 2018 – Verslag Dag 2

Op onze tweede dag op de High End Munchen 2018 hebben we niet alleen de ‘grote jongens’ bezocht. We hebben ook even een uitstapje gemaakt. En het was het waard, want we hebben toch twee potentiele parels gevonden! We publiceren al deze interviews in de komende dagen. Dus nog heeeel even geduld!

Het was een mooie dag. En dan niet alleen op gebied van weer. Al zult u zien dat we prima buiten op een bankje kunnen nabespreken. Op High End is er een zogenaamde Newby-booth die bedoeld is voor bedrijven die net op de markt zijn en iets interessants willen laten zien. Wij zijn daar even gaan kijken nadat we bij Metrum hebben gekletst. Wat deze newby-bedrijven laten zien, kunt u in de video bekijken.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de grote jongens bezocht. Denk aan Hegel, JBL, Illusonic, dCS en bijvoorbeeld TEAC en Esoteric. U kunt dat allemaal zien in de foto’s. Veel kijkplezier!

Foto’s High End Munchen 2018

Gerelateerde berichten

Verslag 5 Senses Show AudioXperience

AudioXperience is vijf jaar. En dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan een geweldige show rondom de merken die je zelf voert? In samenwerking met de mensen die deze merken naar Nederland halen; de importeurs. Het resultaat is de 5 senses show die AudioXperience heeft gehouden in Heeze. 

Beursverslag High-End München 2016

Van 5 tot en met 8 mei 2016 heeft high-end München plaatsgevonden. Alpha-Audio was voor u aanwezig om de sfeer te proeven, de komende trends te signaleren en de laatste nieuwtjes met u te delen.

Daudio - High End Munchen 2016

High End Munchen – Daudio

We hebben al vaker met de heren van Daudio gepraat. En hun producten kennen we ook aardig goed. Dit jaar staan de heren uit ons kikkerlandje met een complete surround-opstelling én nieuwe eindversterker. En ook nog samen met de koning van DSD: Jared Sacks. 

2 reacties

Geef een reactie