High End Munchen 2018 – Lyric Speaker – Cotodama

De Lyric Speaker van Cotodama combineert songteksten en muziek. Het haalt via internet real time de song-teksten binnen en toont die met wat animaties op een transparant lcd-scherm. Het is een bijzonder geinig concept wat we niet vaak zien. Wij bekijken het eens nader. 

Video Lyric Speaker

Gerelateerde berichten

Wing Acoustics

High End Munchen 2018 – Wing Acoustics

Op de High End zijn niet alleen hyper-high-end merken aanwezig. Ook kleine start-ups krijgen een kans. Mits ze een goed verhaal hebben natuurlijk. Het Nieuw Zeelandse bedrijf Wing heeft een goed verhaal bij hun product: een bizarre drive-unit. Wij trekken ze voor de camera om hun verhaal te doen. Interessante kost! 

Verslag 5 Senses Show AudioXperience

AudioXperience is vijf jaar. En dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan een geweldige show rondom de merken die je zelf voert? In samenwerking met de mensen die deze merken naar Nederland halen; de importeurs. Het resultaat is de 5 senses show die AudioXperience heeft gehouden in Heeze. 

High End Munchen 2016 – Questyle

Op High End Munchen 2016 hebben we een nieuw merk gezien: Questyle. Een merk dat niet alleen hoofdtelefoonversterkers, dacs en een mobiele speler maakt, maar ook een draadloos systeem op 5 GHz. Interessant! 

Geef een reactie