web analytics

High End Munchen 2018 – Auralic

Natuurlijk stappen we de ruimte van Auralic binnen op de high-end munchen 2018. Daar zien we een paar nieuwe producten staan. Denk aan de clock voor de G2-serie. En de eerste componenten van de G1-serie. We praten met Xuanqian Wang; CEO van Auralic. 

Video Interview Xuanqian Wang; CEO Auralic

Gerelateerde berichten

Bassocontinuo

High End Munchen 2810 – Bassocontinuo

We praten op de High End Munchen ook met Lorenzo van Bassocontinuo. Hij viert zijn 30-jarig bestaan met… een limited editie van een prachtig audiorek. Er zijn maar liefst 10 stuks te koop. En we gokken dat ze allemaal al verkocht zijn. Maar gelukkig is er nog meer nieuws. We hebben het op video staan. 

High End Munchen 2018 – Q Acoustics

Alex Munro – Brand Director van Q Acoustics – staat voor ons klaar op de stand om kort uit te leggen wat er nieuw is aan de 3000i-series van Q Acoustics. Toch knap dat hij zijn presentatie van 30 minuten weet in te korten tot zo’n 3 minuten! 

5 reacties

  1. Dat is dus de man die heel actief is op het Auralic forum en met wie ik daar meermaals “gesproken” heb over mijn eerste (naar later bleek) brakke Aries G2. Wel grappig trouwens met die eindtrappen in die G2 doosjes.
    Je microfoon nog terug gekregen Jaap? ;-)

Geef een reactie