web analytics

High End Munchen 2018 – Auralic

Natuurlijk stappen we de ruimte van Auralic binnen op de high-end munchen 2018. Daar zien we een paar nieuwe producten staan. Denk aan de clock voor de G2-serie. En de eerste componenten van de G1-serie. We praten met Xuanqian Wang; CEO van Auralic. 

Video Interview Xuanqian Wang; CEO Auralic

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2018

High End Munchen 2018 – Dag 3

Dag drie op de High End Munchen. We bezoeken de laatste stands die op onze lijst staan. Denk aan Sbooster, Auralic, Dynaudio, PSI… Ook hebben we wat leuke andere dingen kunnen zien en beluisteren. Denk aan de Soulution 525 pre-amp. Een parel… voor de happy few. Maar wat een ervaring. We bespreken het op deze […]

Verslag 5 Senses Show AudioXperience

AudioXperience is vijf jaar. En dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan een geweldige show rondom de merken die je zelf voert? In samenwerking met de mensen die deze merken naar Nederland halen; de importeurs. Het resultaat is de 5 senses show die AudioXperience heeft gehouden in Heeze. 

5 reacties

  1. Dat is dus de man die heel actief is op het Auralic forum en met wie ik daar meermaals “gesproken” heb over mijn eerste (naar later bleek) brakke Aries G2. Wel grappig trouwens met die eindtrappen in die G2 doosjes.
    Je microfoon nog terug gekregen Jaap? ;-)

Geef een reactie