web analytics

High End Munchen 2016 – TEAC

Teac is behoorlijk lekker bezig. Ze laten op High End Munchen weer nieuwe producten zien. Waaronder een platenspeler die optisch kan uitsturen en verder nog een nieuwe streamer, hoofdtelefoonversterker én microset. 

Vinyl is hot… heel hot. Dat laat High End Munchen wel zien. TEAC heeft een model met een keramisch blad en een optische output. Vloeken natuurlijk. Analoog kan natuurlijk ook…

Verder is er een nette hoofdtelefoonversterker, streamer én een microsetje. We hebben ook begrepen dat er een compleet draadloos systeem aan komt op basis van WiSa. Interessant! En… een nieuwe app voor de streamer.

Video TEAC

Gerelateerde berichten

DALI Callisto

High End Munchen 2018 – DALI

Op de stand van DALI zien we niet echt iets nieuws. Het is vooral Callisto wat daar de klok slaat. Logisch: het is voor veel landen nog een nieuw product. En het is een product waar ze het komende jaar mee willen ‘knallen’. 

Geld speelt een rol

  Bij recensies van audioproducten is er iets merkwaardigs aan de hand, ook op dit platform. We keren een apparaat binnenstebuiten, luisteren tot onze oren eraf vallen, meten een slag in de rondte… en over de prijs/kwaliteitsverhouding zijn we in bepaalde gevallen weer terughoudend. Natuurlijk delen we wel met u of we het geteste product […]

6 reacties

Geef een reactie