High End Munchen 2016 – TEAC

Teac is behoorlijk lekker bezig. Ze laten op High End Munchen weer nieuwe producten zien. Waaronder een platenspeler die optisch kan uitsturen en verder nog een nieuwe streamer, hoofdtelefoonversterker én microset. 

Vinyl is hot… heel hot. Dat laat High End Munchen wel zien. TEAC heeft een model met een keramisch blad en een optische output. Vloeken natuurlijk. Analoog kan natuurlijk ook…

Verder is er een nette hoofdtelefoonversterker, streamer én een microsetje. We hebben ook begrepen dat er een compleet draadloos systeem aan komt op basis van WiSa. Interessant! En… een nieuwe app voor de streamer.

Video TEAC

https://www.alpha-audio.nl/achtergrond/high-end-munchen-2016-teac/

Gerelateerde berichten

Alpha Audio op bezoek bij: AudioSense

Rudo Meijer heeft een passie voor muziek en hifi. Al meer dan dertig jaar is hij actief in het wereldje. Hij speelt gitaar in een band en hij bouwt en modificeert luidsprekers. Wat is hier uniek aan? Er zijn toch zo veel zelfbouwers? Klopt, maar bij Rudo Meijer is het toch nét ietsje anders.

Wilder Mind

Timing en psycho-akoestiek: test het zelf!

Als we u zouden vragen wat het meest bepalend is voor het onderscheiden van verschillen in geluid; tijd of toon, wat zou u dan antwoorden? Waarschijnlijk zult u denken dat tonale elementen van geluid belangrijker zijn dan dan tijd… Nou: fout!

6 reacties

Geef een reactie