High End Munchen 2016 – Spaltart

Spaltart

Soms – op beurzen wat vaker – loop je tegen heel gekke dingen aan. Zoals dit: de Spaltart speaker. Mooie filosofie op zich, maar we vragen ons wel een beetje af of het ook echt werkt. 

Het hele idee is natuurlijk dat er een natuurlijke klankkast is. Net als het instrument. Toch denken wij dat een luidspreker iets anders werkt dan een muziekinstrument. In weergave dan. Maar wie weet: het speelde daar niet en het zou zomaar kunnen verrassen.

De prijs: geen idee…

Video Spaltart

Gerelateerde berichten

Q’s Column – Kinderen & Hifi

Zijn gedachtes over audio bezorgen Q slapeloze nachten. Plafonddiensten, zoals Q ze noemt.  Hij heeft zijn nachtrust nodig. Daarom gebruikt hij Alpha als zijn uitlaatklep. Leest u mee wat Q wakker houdt…. Kinderen….

RMR - KEF Event

Presentatie Johan Coorg – KEF – Uw Hifi Choice

Afgelopen weekend heeft Uw Hifi Choice een event georganiseerd rondom KEF. En wie kan beter de filosofie uitleggen dan Ambassadeur Johan Coorg!? Wij gooien de cameratas achterin de auto en trappen vanuit Haarlem op het gas richting Soest… 

Jaaroverzicht: Alpha Audio Approved

Jongens, wat een jaar is het geweest voor Alpha Audio! We zijn verhuisd, hebben meer dan 110 reviews gepubliceerd en hebben meegedaan aan twee shows én hebben zelf een show georganiseerd. We kunnen kort zijn: we hebben niet stilgezeten!

Geef een reactie