web analytics

High End Munchen 2016 – Spaltart

Spaltart

Soms – op beurzen wat vaker – loop je tegen heel gekke dingen aan. Zoals dit: de Spaltart speaker. Mooie filosofie op zich, maar we vragen ons wel een beetje af of het ook echt werkt. 

Het hele idee is natuurlijk dat er een natuurlijke klankkast is. Net als het instrument. Toch denken wij dat een luidspreker iets anders werkt dan een muziekinstrument. In weergave dan. Maar wie weet: het speelde daar niet en het zou zomaar kunnen verrassen.

De prijs: geen idee…

Video Spaltart

Gerelateerde berichten

AZ Show - Alkmaar - 2016

Verslag AZ Show Alkmaar 2016

Het was weer zover: de jaarlijkse editie van de Alkmaar-Show. Of in de volksmond: de AZ-show. Dit jaar met wéér meer importeurs en bezoekers. Een zeer gezellige bedoening! En met ook dit jaar weer veel te zien. Onder meer wat primeurs van onder meer Roon Labs en Monitor Audio. We lopen ze langs voor u! 

Audio Show Alkmaar 2018

Nabespreking Audio Show Alkmaar 2018

Afgelopen weekend was de Audio Show Alkmaar van 2018. De tiende editie. Hingen er slingers? Ballonnen? Toeters? Nee… Wel hing er een heerlijk sfeertje en stonden er weer twee verdiepingen vol met prachtige apparatuur. Wij bespreken de show even na met de camera als getuige.

Geef een reactie