web analytics

High End Munchen 2016 – Russel K

RusselK

We zijn met het Alpha Team op High End Munchen. Daar zien we ongelooflijk veel nieuwe spullen. Waaronder een nieuwe vloerstaander van Russel K. We vragen eens wat details op bij Russell Kauffman! 

Gerelateerde berichten

Isotek Mains Noise Analyser

Video Isotek Mains Noise Analyser

Lichtnetvervuiling is iets waar altijd vaag over gedaan wordt. Het zorgt ook voor vele – heftige – discussies in ons wereldje. Er is een groep die zegt dat stroomproducten zin hebben en er is een groep die het maar onzin vindt. Punt is: vervuiling is meetbaar. En wij hebben nu een apparaatje wat het inzichtelijk […]

Verslag lezing Streaming bij West Hifi Store

Er is niets leuker dan voor een groep met gemotiveerde en enthousiaste liefhebbers te praten over dat ene ding waar we allemaal van houden: mooie apparatuur, de techniek erachter en natuurlijk: muziek. We doen het dan ook steeds vaker. Laatst nog op X-Fi en nu in een nieuwe winkel in Kampen: West Hifi Store. En […]

5 reacties

  1. Ik heb de eer gehad om op x-fi ook te kunnen praten met meneer Kaufman. Heel plezierig en veel uitleg gekregen over de red 100 en over zijn filosofie. Een hele joviale man die weet waarover hij spreekt. Hele eigenwijze speakers en daar hou ik van.

    De nieuwe 120 waren aan het spelen ze klonken ook heel goed. Misten een beetje laag, maar dat had je wel vaker in de moeilijke ruimtes van het Koningshof.

  2. Zou het mogelijk zijn om eens de monitor 50 of 100 te testen? Of geraak je daar gewoon niet aan. Ik lees er in de Engelse pers hele goeie dingen over. Hoge prijs/kwaliteits verhouding en een haalbare prijs voor veel mensen.

    Spreekt mij enorm aan omdat het ontwerp net wat anders is en het lijkt mij ook een man met kennis.

Geef een reactie