web analytics

High End Munchen 2016 – Native DSD

Daudio - High End Munchen 2016

In de ruimte van Daudio staat ook Native DSD. We zien dat onder meer Jared Sacks en Jonas Sacks aanwezig zijn tijdens de demo’s op de surround-set van Daudio. Omdat het altijd interessant is om te horen hoe iemand de voor- en nadelen ziet van een bepaald formaat en opstelling, vragen we Jonas Sacks hoe hij tegen DSD en surround aan kijkt. 

Surround, stereo, PCM, DSD… iedereen heeft er zo zijn mening over. Feit is: alles heeft voor- en nadelen. Wij vragen Jared Sacks van Native DSD wat de voordelen zijn van het DSD-formaat. En natuurlijk: waarom zouden we vijf luidsprekers willen neer zetten?

Interview Jonas Sacks – Native DSD

Gerelateerde berichten

Van De Leur David versterkers

DSD Demo Van de Leur

Het prachtige historische pand in Leiden waar Van de Leur zetelt, is op 8 september 2015 omgebouwd tot een ware DSD-concertzaal. De reden: Jared Sacks – Channel Classics – komt zijn opnames van klassieke ensembles ten gehore brengen. Reden genoeg om even langs te gaan, nietwaar? We sturen onze Leidenaar Yung Lie op pad om […]

Daudio - High End Munchen 2016

High End Munchen – Daudio

We hebben al vaker met de heren van Daudio gepraat. En hun producten kennen we ook aardig goed. Dit jaar staan de heren uit ons kikkerlandje met een complete surround-opstelling én nieuwe eindversterker. En ook nog samen met de koning van DSD: Jared Sacks. 

Geef een reactie