web analytics

High End Munchen 2016 – Native DSD

Daudio - High End Munchen 2016

In de ruimte van Daudio staat ook Native DSD. We zien dat onder meer Jared Sacks en Jonas Sacks aanwezig zijn tijdens de demo’s op de surround-set van Daudio. Omdat het altijd interessant is om te horen hoe iemand de voor- en nadelen ziet van een bepaald formaat en opstelling, vragen we Jonas Sacks hoe hij tegen DSD en surround aan kijkt. 

Surround, stereo, PCM, DSD… iedereen heeft er zo zijn mening over. Feit is: alles heeft voor- en nadelen. Wij vragen Jared Sacks van Native DSD wat de voordelen zijn van het DSD-formaat. En natuurlijk: waarom zouden we vijf luidsprekers willen neer zetten?

Interview Jonas Sacks – Native DSD

Gerelateerde berichten

High-End-Swiss-2015

Soulution: Hammertime!

  Op de High End Swiss was ook Soulution aanwezig. Dit is een goed voorbeeld van een merk dat op het eerste gezicht buiten het gehoorveld van de audioliefhebber staat. Als we de website van het moederbedrijf Spemot openen zien we de volgende tekst…

Wilson Benesch Endeavour (1)

Hoe kies je de juiste luidspreker?

Een set samenstellen is een behoorlijk lastig en complex proces. Alles moet passen. De versterker, bron, luidsprekers en bekabeling. Niet alleen consumenten hebben er moeite mee. Ook professionals kunnen hun hersenen pijnigen bij het samenstellen. Wij leggen u uit waar u rekening mee moet en kunt houden bij het kiezen van de juiste luidspreker.

Geef een reactie