web analytics

High End Munchen 2016 – NAD / Bluesound

Niet één maar twee nieuwe NAD Master Series apparaten! Nou… daar gaan we graag even naar kijken. We vragen bij NAD hoe het zit met de nieuwe NAD M32. De nieuwe M50.2 hebben we al eerder gezien op ISE. 

Jazeker. NAD brengt een nieuwe M50.2 op de markt. De opvolger van de welbekende M50 die al een paar jaartjes meegaat. Wat is er nieuw? Nou: een kleuren touch-screen, een nieuwere, snellere processor, nieuwe kast – in stijl van de nieuwe Master Series – mét cd-drive én een stel ingebouwde harde schijven. Twee in RAID om precies te zijn. Dan kan er veilig ééntje stuk.

De prijs van de nieuwe M50.2 is naar verwachting 4500 euro. Dat is gewoon best een fors bedrag. En jammer maar helaas komt er naar alle waarschijnlijkheid géén versie zonder harde schijven. Gemiste kans naar onze mening.

NAD M32

De nieuwe NAD M32 is een geïntegreerde versterker op basis van DDFA. Jazker! Het is weer terug na al het nCore-geweld. We zijn zeer benieuwd hoe de nieuwere chip zich gedraagd. Het vermogen: 150 wat in 8 Ohm. Per kanaal dus. De prijs van de NAD M32: ongeveer 3500 euro.

Video NAD M32 en M50.2

Gerelateerde berichten

Bowers Formation

Video introductie Bowers & Wilkins Formation

Bowers & Wilkins is in de wereld van streaming audio gestapt. Nu kunt u zeggen: ja, maar ze hadden de Zeppelin… ja… klopt. Maar Formation is toch even een ander verhaal: multiroom, ROON Ready, meerdere producten en zelfs… een actief, écht hifi-waardig luidsprekersysteem. Maak kennis met Bowers & Wilkins Formation. 

Bassocontinuo – Xfi 2017

Op de Xfi was van alles te zien. Ook heel mooi meubels voor exotische apparatuur. In de kamer van More Music zien we Bassocontinuo. Een high-end Italiaans meubelmerk. Wij trekken Lorenzo voor de camera om het een en ander toe te lichten.

6 reacties

  1. Ik ben nog steeds zeer onder de indruk wat de NAD C390DD presteert mede dankzij de DDFA chipset. Recentelijk een verbazingwekkend goede upgrade uitgevoerd met een 2e hands Furutech stroomkabel.nog meer rust, detail en dynamiek. Ben benieuwd wat de M32 in huis heeft en vooral of NAD ook DSD zal gaan ondersteunen…!

Geef een reactie