web analytics

High End Munchen 2016 – Mercedes Burmester Audio

AMG GT Burmester

Burmester maakt prachtige high-end audio producten. Waarom die filosofie en kennis niet verwerken in een high-end auto? Bowers & WIlkins, Dynaudio en bijvoorbeeld Mark Levinson doen dat ook? Wij gaan er eens goed voor zitten om te kijken hoe dat klinkt. 

Met maar liefste 11 luidsprekers en meer dan 1000 watt aan vermogen heb je wel wat. In ieder geval kan het hard genoeg. Maar daar gaat het bij échte audio niet om. Daar zijn watts meer voor de controle dan volume of luidheid. Controle in het laag met name.

In de AMG GT horen we verrassend veel verfijning en detail. Het laag is opvallend strak en absoluut niet bonkerig.

De prijs? Ongeveer 5000 euro meerprijs. Wisselgeld voor wie een AMG GT kan betalen.

Video Mercedes AMG GT / Burmester Audio

Gerelateerde berichten

Neumann M50 microfoon

Rondneuzen in Abbey Road

Wie kent de studio in Londen niet: Abbey Road. Een studio met een ziel. Een beroemd icoon onder wereldbands. Een bedevaartsoord voor Beatle-fans. Wij mogen op uitnodiging van Bowers & Wilkins – ruim 25 jaar hofleverancier van luidsprekers voor Abbey Road – even rondneuzen in de studio’s, masterruimtes en edit-rooms. Uniek natuurlijk. En voor u: […]

Alpha Audio's Column

RTFM

  Quintijn is het helemaal zat. Zijn frustratie zit diep en hij heeft een uitlaatklep nodig… Op Alpha kan en mag hij helemaal los. Zo nu en dan kunt u dus genieten van het gespuwde gal van deze barbaar! Deze keer… Iets over handleidingen! 

Geef een reactie